Schrijf u in op onze nieuwsflash
e-mailadres:


twitter

 

Nieuws

Cultuuragenda

Woordadvertenties

Vraag het onze experten

Wonen en werken in Spanje

Informatie

Artikelen

Het kookhoekje

E-books

Benidorm
Ontgoocheling bij de handelaars
De aankomst van het cruiseschip MS Albatros heeft nauwelijks enig effect gehad op de omzet van de bars, restaurants en boetieks in Benidorm.
Aico, de Vereniging van de kleinhandelaars van Benidorm, had zijn leden opgeroepen om van de zondag dat het cruiseschip aanmeerde, een echte feestdag te maken. De vereniging vroeg zijn leden dat hun boetieks het imago van Benidorm als een cosmopolitische en een open stad uitstraalde. Maar de winkels die speciaal voor de passagiers op zondag hun winkels geopend hadden, zagen nauwelijk toeristen van het cruiseschip. De voorzitter van Abreca (Vereniging van bars, restaurants en cafetaria's van Benidorm) verklaarde dat de komst van het cruiseschip geen enkele invloed had gehad op de omzet van de horecazaken.
Meer dan de helft van de passagiers van de MS Albatros nam deel aan één van de excursies die werden aangeboden en bezocht Benidorm niet eens. Vele passagiers bleven rustig aan boord van het cruiseschip en genoten van de rust en de zon. De cruiseschepen van deze rederij hanteren de formule 'all included' en dat geldt niet alleen voor de maaltijden maar ook voor de dranken buiten de maaltijden. Bovendien is de MS Albatros met haar 700 passagiers een klein cruiseschip in vergelijking met de modern cruiseschepen.
Foto: De aankomst van een cruiseschip in de baai van Benidorm.
26.05.2017
 
Local Tours
Miche de Groof
sphoekk
doyouwanna