Home Activiteiten Wandelclub Nieuws van de wandelclub (update)

Nieuws van de wandelclub (update)

2 minuten (lectuur)
934

Beste wandelvrienden

Uw gids heeft het enorm druk, maar vond toch nog een gaatje voor een wandeling op dinsdag 25 februari in de omgeving van Calpe. We vertrekken dan om 10.30 uur bij Casa Cocó en de wandeling duurt ongeveer 2 uur. Er zijn wel enkele hellingen, maar geen enkele klimpartij.

Wat onze dagexcursie betreft, daar is dus wel belangstelling voor. Begin maart kunnen we een proef doen om de interesse te meten. We zouden dan naar Pla de Petracos rijden om de grote rotstekeningen te zien, dan naar de simas van Vall d’Ebo, eten in Vall d’Ebo en daarna de druipsteengrot Cova de Rull bezoeken, om langs Pego terug te keren.

Wel zouden we minstens met twaalf moeten zijn. We kunnen op een bepaald punt afspreken om met zo weinig mogelijk auto’s te rijden. Dus graag opgeven, wie op dinsdag 3 maart mee wil.

Hugo

UPDATE: de geplande dagexcursie van 3 maart gaat voorlopig niet door. Geïnteresseerde mensen voor toekomstige dagexcursies kunnen altijd contact opnemen met Hugo (hugorenaerts1@gmail.com). Indien meer nieuws zal u het op deze website vernemen.

Laad meer gerelateerde artikels
Laad meer artikels in Wandelclub
Reacties niet meer mogelijk

Controleer ook

Wandelseizoen VIW CB terug van start

Daar gaan we weer… We zijn nog maar net gestart met onze wandelingen en de weergoden…