Home Activiteiten Wandelclub Zomerse winterwandeling

Zomerse winterwandeling

2 minuten (lectuur)
781

Onze wandeling met VIW werd een wandeling van ‘kleren uitdoen’. Tot grote verrassing van de zestien deelnemers werd het een zomerse wandeling in een warme zon en zoeken naar schaduw. Het ging van Altea naar Altea La Vella, maar voor we daar aankwamen werd er al een stop ingelast om truien en vesten uit te trekken en te drinken.

In Altea La Vella werd dan een bosweg genomen die de groep tot grote opluchting van allen door een schaduwrijk gebied bracht tot aan de kapel van Santa Barbara, die voor ons mooi was versierd (of was het voor het feest van Santa Barbara?).

Daarna de terugtocht, waarvan Hugo het traject wijzigde om niet een deel van hetzelfde traject te moeten lopen bij een volgende wandeling, als we langs de beide oevers van de rivier Algar zullen trekken.

Maar nu even toch een andere richting uit. Volgende wandeling, waarschijnlijk op zaterdag 21 december, gaat langs de uitgestrekte moscatelvelden tussen Teulada en Benitatxell. Allemaal over uitstekende asfaltwegen door een landelijke omgeving. Maar nu het goede nieuws: we vertrekken en komen aan bij een bar.

We komen bijeen om 10 uur op de parking van het commercieel centrum (Carrefour en Lidl en meerdere winkels) tussen Moraira en Teulada. Naast de gasolinera is een bar met koffie, tapas en eventueel eten. Bevestiging komt zoals steeds per email en op deze site.

Laad meer gerelateerde artikels
Laad meer artikels in Wandelclub
Reacties niet meer mogelijk

Controleer ook

Mooie wandeling langs de oever van de rivier Bullent

Zestien Vlamingen gingen dinsdag op stap door het natuurpark van de Marjal, tussen Pego en…