Home Advertenties Wie zijn Inmo COBAT?

Wie zijn Inmo COBAT?

3 minuten (lectuur)
3,746

Johan Cocquyt uit West-Vlaanderen en Katleen Baeten uit de Kempen kochten een vakantiehuis in Calpe in 2000 en kwamen hier definitief wonen en startten immo Cobat in 2003.  De huizenmarkt was ‘booming’ en er waren haast geen Nederlandstalige kantoren in Moraira, Benissa, Calpe of Altea.  We leerden de stiel in een groot immokantoor maar konden niet akkoord gaan met de agressieve verkooptechnieken.  Van bij het begin van Cobat kozen we voor een eigen, meer familiale aanpak: kleinschalig maar heel professioneel en vooral persoonlijk.

Al snel moest bijkomend personeel ingezet worden en zelfs in de crisisjaren rond 2008 werden er jaarlijks bijna 100 panden verkocht voornamelijk van en aan Belgen.  

Waar staat het bedrijf op de dag van vandaag?  

Op vandaag hebben we meer dan 1200 tevreden klanten!  De Costa Blanca is dan ook een geliefd aankoopgebied voor Belgen.  Met meer dan 15 jaar ervaring mogen we zeggen dat we de markt hier goed kennen. Wij maken het verschil door de service die we bieden.  In Spanje doet de notaris geen onderzoek naar schulden of problemen met een pand.  Alle woningen die wij aanbieden hebben we vooraf bezocht en ‘gescreend’ en voor de aankoop is er een volledige juridische controle.  Wij beheersen het aan- of verkoopproces van A tot Z en ondertekenen mee bij de notaris.  Op die manier kunnen mensen hier in vertrouwen zaken doen!

Wat brengt de toekomst?

We hebben niet de intentie om met meerdere kantoren of in andere regio’s uit te breiden.  Het is onze ambitie om de persoonlijke service die er nu is, te kunnen blijven aanbieden en daarbij toch verder te groeien als kwaliteitsmerk.  Daar werken we met 5 personen dagelijks hard aan.  Een geavanceerd up-to-date IT systeem helpt ons daarbij.

Ook in deze tijden van een wereldwijde pandemie blijven we optimistisch; we organiseren ‘on line’ viewings en maken ons klaar voor een nieuwe vastgoed explosie van zodra reizen weer makkelijker en veilig kan.  Want de interesse in de Costa Blanca is groot en blijft!

Laad meer gerelateerde artikels
Laad meer artikels in Advertenties
Reacties niet meer mogelijk

Controleer ook

Tijdloze tuinmeubelen

A Cielo Abierto is reeds meer dan 20 jaar in de Spaanse Costa ‘the place to be’ voor kwali…