Het oplossen van de verzekeringspuzzel
© Sandra Van Kerckhove

Sandra Van Kerckhove

Raakt u ook totaal in de war van de kleine lettertjes van verzekeringspolissen? Maak u geen zorgen meer! Beslissen hoeveel en welke dekkingen u nodig heeft enerzijds en de beste polissen vinden anderzijds, is niet moeilijk.
Professional Sandra Van Kerckhove zal u stap voor stap laten zien, hoe u de juiste bescherming krijgt tegen de beste prijs!

 

Als u zoekt naar betrouwbaar advies over gelijk welk type verzekeringen: ziektekosten, huis, auto, bedrijf, pensioenplannen... dan zijn deze artikelen speciaal voor u geschreven.

Begrijpt u het verschil niet tussen de Spaanse en de Belgische of Nederlandse verzekeringsvoorwaarden? Geen angst. Ik zal u alles uitleggen: wat u moet weten, hoe de beste dekking tegen de beste prijs kunt krijgen, hoe om te gaan met experts, hoe schades te claimen, en nog veel meer.
Ik zal u laten zien hoe u veel voorkomende valkuilen vermijdt, hoe u uw kosten kan verlagen en hoe u kunt krijgen waar u in geval van schade recht op hebt.
Mijn naam is Sandra Van Kerckhove. Ik ben bedrijfsleidster van GrupoXandra SL. Dankzij Vlamingen In de Wereld heb ik de opportuniteit om u regelmatig te informeren over de kleine en soms gevaarlijke lettertjes van verzekeringspolissen.

Ik ben ook van plan mijn lange ervaring (20 jaar) met schadeclaims en met het helpen van klanten, om te krijgen waar ze recht op hebben, te gebruiken. Zoals in het geval van een totaalschade van uw wagen na een ongeval. Waar hebt u eigenlijk recht op? Of hoe maakt u een inventaris op van uw goederen en bezittingen nadat ze gestolen zijn, zodat u de volledige waarde van wat u verloren hebt kunt verhalen bij uw verzekeraar?
De meeste mensen nemen verzekeringen op verschillende plaatsen: een huisverzekering bij de bank, een autoverzekering via een telefoonverzekeringsbedrijf, een ziektekostenverzekering via een internetpromotie en een reisverzekering via het reisbureau. Wat een gedoe bij vragen of problemen: verschillende agenten, verschillende telefoonnummers, en niemand die het totale plaatje ziet!
Maar bedenk even: indien u een elektrische installatie in uw huis wilt, belt u toch een proffessional: de elektricien. Dus om te zorgen voor uw verzekeringsplannen, zou u ook een professional moeten bellen: de verzekeringsagent. Soms verspilt u geld aan heel dure dekkingen vol met uitsluitingen, terwijl u andere belangrijke dekkingen mist, zoals bv. werkonbekwaamheid op lange termijn.
De beste manier om verzekeringen te kopen is NIET om rond te bellen en offertes te vragen, en dan te kopen van wie de laagste prijs biedt. Gegarandeerd dat uw polis minder dekkingen en meer uitsluitingen heeft!
De beste manier is een hoog gekwalificeerde agent te kiezen, die u kan helpen met het bouwen van de veiligste verzekeringsburcht voor u, uw gezin en uw bezit! Iemand die met u praat, u informeert persoonlijk of via e-mail, die u helpt de juiste beslissingen te nemen, die de kans op financiële verliezen in uw leven vermindert, die uitlegt wat wel en niet gedekt is in uw polissen en die, héél belangrijk, met de verzekeringsexperts voor u onderhandelt voor u in geval van schade.

Volgende keer introduceer ik u in de principes die u zullen helpen goede verzekeringsbeslissingen te nemen, terwijl ik u tegelijk zal helpen om uw totale verzekeringspremies te verlagen. Dan zullen eindelijk de ontbrekende dekkingen ingevuld worden, en zal uw gerust gevoel, ook echt "gerust" worden.

maart 2012

Sandra Van Kerckhove is directeur / eigenares van GrupoXandra Verzekeringen S.L., een kantoor dat advies biedt over alle soorten verzekeringen in heel Spanje.
Zowel voor informatie over brandverzekeringen, autoverzekeringen, beleggingen, ziektekostenverzekeringen of hospitalisatieverzekeringen voor particulieren en bedrijven kan u bij hen terecht voor een eerlijk advies.
Waar zijn de kantoren?
Dénia: Marqués de Campo 56-3, tel.: 966 427 536
Calpe: Avenida de Europa 16, tel.: 608 963 900
Campello: Carrer de La Venta de La remuda 8-1, tel.: 965 637 134
Wilt u liever met GrupoXandra kennismaken via internet en alles online regelen? Dit kan probleemloos over heel Spanje!
Bezoek hun uitgebreide vijf-talige website www.grupoxandra.eu of mail naar info@grupoxandra.eu!


Heeft u een vraag, dan kunt u die ook via onderstaand formulier aan Sandra Van Kerckhove stellen.

Naam:


E-mailadres:


Vraag: