Schrijf u in op onze nieuwsflash
e-mailadres:


twitter
Sunny Home Spain
San Juan
1.000 euro huur voor één week
De Playa de San Juan is een zeer geliefde badplaats geworden en dat merk je ook aan de prijzen. Veel gezinnen brengen er al jaren hun vakantie door in hetzelfde apartement, anderen wachten tot op het allerlaatste ogenblik om een appartement te huren in de hoop een goede deal te kunnen sluiten met de eigenaar.
Alicante is een zeer poplaire vakantiebestemming zowel voor Spanjaarden als voor buitenlanders. Maar voor een appartement op de eerste lijn aan het strand met 2 slaapkamers betaal je in het hoogseizoen 1.000 euro voor een week en 1.500 euro voor veertien dagen. Op de tweede lijn, op de avenida de San Juan, betaal je tussen de 1.200 en de 1.500 euro voor 14 dagen. Zeer veel toeristen verkiezen tegenwoordig een gemeubeld vakantieappartement boven een hotel. In de stad Alicante worden momenteel 1.214 appartementen te huur aangeboden, goed voor 6.540 personen.
Volgens Aptur, de Vereniging van de eigenaars van toeristische appartementen aan de Costa Blanca, zijn er ook meer en meer eigenaars die hun appartementen per dag verhuren.
Het huren van toeristische appartementen is nu zodanig populair dat Mediterranea Lettings al aanvragen heeft voor de huur van een appartement in 2018.
16.05.2017
 
Local Tours
Miche de Groof
sphoekk
doyouwanna