Schrijf u in op onze nieuwsflash
e-mailadres:


twitter
Sunny Home Spain
Waterhoos zorgt voor veel overlast in de Marina Baja
De hevige regen heeft afgelopen zaterdag voor veel overlast gezorgd in de provincie Alicante. Het ergste incident deed zich voor in Calpe: daar kwam een echtpaar met een 9 maanden oude baby in de calle Rumania vast te zitten in een bestelwagen omdat het water een hoogte van meer dan 1 m bereikte. Een team brandweermannen uit Benissa slaagde er met veel moeite in om de bestelwagen te bereiken. Ze redden eerst de baby en vervolgens het echtpaar. Nog 2 andere echtparen moesten door de brandweer van Calpe gered worden uit hun auto's die volledig ingesloten waren door het water. Een aantal straten en boulevards stonden in Calpe volledig blank zodat alle verkeer onmogelijk werd.
In Benidorm haalde de brandweer eveneens een echtpaar uit hun auto die omringd was door het water, 2 personen zaten vast in een lift en moesten ontzet worden en een jonge pizzakoerier moest uit zijn bestelwagen ge�vacueerd worden.
Het regende afgelopen zaterdag in heel de provincie Alicante maar de zwaarst getroffen gemeenten waren D�nia, Calpe en Benidorm.
10.10.2017
 
Local Tours
Miche de Groof
sphoekk
doyouwanna