Schrijf u in op onze nieuwsflash
e-mailadres:


twitter
Sunny Home Spain
Torrevieja
Een invasie van campers
In de Cala de la Punta del Saloret aan de Playa de Los Locos staan op een ge�mproviseerd kampement nu al zo'n 30 campers.
De bewaking van deze zone valt onder de verantwoordelijkheid van de Lokale Politie en van de Guardia Civil. Sinds april 2016 probeert het gemeentebestuur van Torrevieja de kampeerders ervan te overtuigen om deze plek niet te gebruiken als kampement. Campers mogen in Torrevieja parkeren, maar niet kamperen, dus geen stoelen en tafels voor hun camper plaatsen, kamperen mag alleen maar op de priv�campings. Er staan in Torrevieja echter geen verkeersborden die aangeven dat kamperen verboden is.
In Torrevieja zijn de kampeerders gepensioneerden die afkomstig zijn uit Nederland, Duitsland, Groot-Brittanni� en vooral uit Zweden. Ze blijven soms maandenlang op dezelfde plek staan en de meeste van hun campers zijn niet goedkoop: ze kosten tussen de 100.000 en de 150.000 euro. De lokale horeca is intussen best tevreden met de komst van de kampeerders omdat die zorgen voor een goede omzet in de winter.
Foto: Campers in de Cala de la Punta del Saloret
26.10.2017
 
Local Tours
Miche de Groof
sphoekk
doyouwanna