Schrijf u in op onze nieuwsflash
e-mailadres:


twitter
Sunny Home Spain
Calpe
Jongeman breekt arm van dienstdoende arts
Een 26-jarige jongeman heeft tijdens de nacht van dinsdag op woensdag de dienstdoende arts van het gezondheidscentrum van Calpe aangevallen en diens arm gebroken. De aanval gebeurde rond 3.30 u. Agenten van de Guardia Civil waren zeer snel ter plaatse en arresteerden de jongeman. Hij werd opgesloten in de psychiatrische unit van het ziekenhuis van de Marina Salud in D�nia.
De aanvaller, die in Calpe bekend staat voor zijn driftbuien en voor zijn verstoringen van de openbare orde, was al de hele nacht op stap. Het kwam zelfs tot een vechtparij met een andere jongeman op de parking van een bekende discotheek aan de playa de la Fossa. Hij beet in het oor van zijn tegenstander en dat veroorzaakte een hevig bloedende wonde. Daarna stelde hij het slachtoffer voor om hem met zijn wagen naar het gezondheidscentrum te brengen.
Toen ze arriveerden aan het gezondheidscentrum drukten ze echter niet op de bel maar bonkten op de deur. Toen die niet geopend werd forceerde de aanvaller de deur en riep met luide stem om een dokter voor zijn slachtoffer. Omdat er niet direct een dokter kwam werd hij helemaal woest en sloeg hij computers, de telefooncentrale en een aantal stoelen kapot. Een 50-jarige dokter die probeerde hem te kalmeren brak hij de arm.
Foto: De nooddienst van het gezondheidscentrum van Calpe.
02.11.2017
 
Local Tours
Miche de Groof
sphoekk
doyouwanna