Schrijf u in op onze nieuwsflash
e-mailadres:


twitter
Sunny Home Spain
Dénia
Maatregelen tegen terrorisme
Het gemeentebestuur van Dénia heeft besloten om de rommelmarkt te beschermen tegen eventuele terroristische aanslagen. De toeristische trekpleister Torrecremada wordt omringd door 200 betonnen barrières. De Lokale Politie had het gemeentebestuur ervoor gewaarschuwd dat op Torrecremada elke week zeer veel mensen aanwezig zijn en dat er niet de minste veiligheidsmaatregelen werden genomen.
De Lokale Politie is op haar hoede nadat er zeer veel volk kwam opdagen voor het Festival Gastronómico Dénia dat plaatsvond op de boulevard Marineto Cassiano waar al evenmin veiligheidsmaatregelen genomen werden. Volgens de Lokale Politie kan ze met haar huidige bezetting onmogelijk de veiligheid van de toeristen en de residenten waarborgen.
De blokken beton die rond Torrecremada geplaatst worden, vormen een bijna ondoordringbaar hekwerk dat een totale lengte heeft van 700 m. Er komen 3 openingen in de barrière die echter ook met betonblokken kunnen afgesloten worden. Met de aanleg van de barrière is een investering van 21.664 euro gemoeid.
Foto: De eerste betonblokken werden rond Torrecremada geplaatst.
28.12.2017
 
Local Tours
Miche de Groof
sphoekk
doyouwanna