Schrijf u in op onze nieuwsbrief

e-mailadres:

Ik heb het Privacy beleid gelezen en ga hiermee akkoord.twitter
Orihuela
Zoon dwingt 80-jarige moeder om te bedelen
Een inwoner van Orihuela heeft zijn 80-jarige moeder gedwongen om te bedelen ondanks het feit dat ze een pensioen ontving, 2 auto's, een huis en gronden bezat. De Nationale Politie kon de vrouw, die bedelde in het centrum van Murcia, identificeren aan de hand van haar vingerafdrukken. Een arts stelde vast dat ze leed aan artrosis en een schrijnend gebrek aan hygine vertoonde.
Haar zoon dwong haar om dagelijks urenlang te bedelen in het centrum van Murcia. Leden van de Sociale Dienst hadden de vrouw wel al opgemerkt maar het duurde tot oudejaarsavond vooraleer ze iets voor haar konden doen.
Het viel de eigenaars en het personeel van de winkels in deze straat op dat ze elke ochtend met een wagen naar haar plek werd gebracht. s Avonds, als de winkels sloten, werd ze door dezelfde auto weer opgehaald. De auto werd bestuurd door een 41-jarige man die haar zoon bleek te zijn.
Foto: De tekst op het bord van de vrouw luidt: 'Ik heb 3 kinderen. Ik vraag om wat geld of geef mij wat te eten. Bedankt voor uw hulp!'
09.01.2018
 
Local Tours
Miche de Groof
sphoekk
doyouwanna