Schrijf u in op onze nieuwsbrief

e-mailadres:

Ik heb het Privacy beleid gelezen en ga hiermee akkoord.



twitter
Ondara
Vrouw valt uit ambulance
Een patiënte is op zaterdag 31 maart op de autosnelweg op het grondgebied van Ondara uit een ambulance gevallen. De ambulance reed richting Valencia. De vrouw rolde na haar val over het wegdek en raakte zwaar gewond.
Michael Kaworsky, een Duitse resident in Moraira, reed achter de ambulance en zijn wagen kwam tot stilstand op nauwelijks 3 m van de gevallen vrouw. Ze lag volgens hem roerloos op het wegdek, was bedekt met bloed maar ademde nog steeds. Michael verklaarde dat hij de achterste deuren van de ambulance zag openzwaaien. Kort daarna viel de vrouw uit de ambulance.
De ambulanciers, die vooraan in de ambulance zaten, merkten aanvankelijk niet eens op dat ze hun patiënte verloren hadden, maar Michael slaagde erin om ze te verwittigen met zijn lichten en door lang en luid te claxoneren.
Volgens Michael weigerden de ambulanciers om een dokter te bellen. Ze legden de vrouw zonder veel omhaal terug in de ambulance en zetten hun weg verder. Michael heeft klacht ingediend bij de onderzoeksrechter van Dénia, omdat hij van mening is dat de ambulanciers de vrouw zeer onheus en onprofessioneel behandelden.
12.04.2018
 
Local Tours
Miche de Groof
sphoekk
doyouwanna