Schrijf u in op onze nieuwsbrief

e-mailadres:

Ik heb het Privacy beleid gelezen en ga hiermee akkoord.twitter
Een ander Calpe is mogelijk!
In Calpe werd zopas het plaform 'Otro Calpe es possible' (Een ander Calpe is mogelijk) opgericht. Het platform krijgt de steun van de PSPV (de Socialistische Partij van de Deelstaat Valencia), Compromis (een centrumpartij) en van Ciudadanos (een partij die het midden wil houden tussen liberalisme en sociaaldemocratie).
Het platform eist onder meer een definitieve beperking van de hoogte van de nieuwe wolkenkrabbers, de bescherming van het perceel waar vroeger de Casas Neptuno stonden en waar waardevolle Romeinse overblijfselen ontdekt werden en de integrale bescherming van de Baños de la Reina en van het natuurgebied Ifach met de Peñon.
De 7 jaar dat César Sanchez (Partido Popular, Volkspartij) burgemeester van Calpe is, hebben een stroom van kritiek veroorzaakt. Het platform heeft een manifest opgesteld dat bestaat uit 12 punten. In diverse talen roept het platform op om deel te nemen aan de betoging die op 6 mei om 11.30 u start aan de plaza Colón. 'Het paradijs dat Calpe is, moet bewaard worden voor de komende generaties', aldus de woordvoerder van het platform.
25.04.2018
 
Local Tours
Miche de Groof
sphoekk
doyouwanna