Schrijf u in op onze nieuwsbrief

e-mailadres:

Ik heb het Privacy beleid gelezen en ga hiermee akkoord.twitter
Alicante
Hoe weet u of een electricien of loodgieter legaal is?
Het is nuttig te weten of een installateur, loodgieter of elektricien die in uw woning werken uitvoert legaal is. Vooral als er achteraf problemen onstaan met de kwaliteit van de werken.
Om legaal te zijn moeten de werken uitgevoerd worden door een bedrijf dat erkend is door de Servicio Territorial de Industria y Energia (Territoriale dienst voor de industrie en de energie). Deze dienst controleert alle bedrijven die instaan voor de reparatie en het onderhoud van verwarmings- en airconditioningsinstallaties, voor gasherstellingen en reparaties aan elektriciteitsleidingen. Op hun website vindt u een lijst met de erkende installateurs. Ze beschikken ook over een verzekering voor wettelijke aansprakelijkheid.
Zo'n 40% van de zogenaamde vakmannen werken in de provincie Alicante illegaal. Als u een dergelijke persoon contacteert, heeft u geen enkele waarborg betreffende de uitvoering van het werk.
Tegen illegale vakmannen of bedrijven kunt u een klacht indienen door het formulier 'Denuncia un instalador ilegal' (Ik dien klacht in tegen een illegale installateur). Door middel van dit formulier kunt u ook een klacht indienen tegen illegale verenigingen of clubs.
03.05.2018
 
Local Tours
Miche de Groof
sphoekk
doyouwanna