Schrijf u in op onze nieuwsbrief

e-mailadres:

Ik heb het Privacy beleid gelezen en ga hiermee akkoord.twitter
Altea
Manège overvallen
De Guardia Civil heeft 2 mannen gearresteerd die ervan beschuldigd worden het Centro Hipico Altea de Refugio Marnes, de lokale manège, overvallen te hebben. Ze gingen aan de haal met 8 rijzadels, 10 sweatshirts voor mannen, 12 hoofdstellen voor paarden, 1 paardendeken en een paar rijlaarzen.
Nadat de agenten van de Guardia Civil de manège onderzocht hadden, stelden ze vast dat de dieven goed op de hoogte moeten geweest zijn van het grondplan. Nadat ze de deur geforceerd hadden moesten ze de waakhond, een Aziatische herdershond die 80 kg woog, uitschakelen. Dit deden ze door het dier een krachtig verdovend middel toe te dienen.
Enkele dagen later arresteerden de agenten een 20-jarige en een 38-jarige Spanjaard. Ze hadden geprobeerd om de gestolen materialen te verkopen aan manèges in Sant Vicent del Raspeig en in Muchamiel. De eigenaars van deze manèges namen echter contact op met de Guardia Civil omdat ze de mannen niet vertrouwden.
De 2 criminelen worden beschuldigd van diefstal met geweld en dierenmishandeling. De waarde van de gestolen materialen wordt geschat op 12.000 euro.
Foto: Het Centro Hipico van Altea.
08.05.2018
 
Local Tours
Miche de Groof
sphoekk
doyouwanna