Schrijf u in op onze nieuwsbrief

e-mailadres:

Ik heb het Privacy beleid gelezen en ga hiermee akkoord.

Alicante
Mareena Craft Beer Fest
Van 21 t/m 23 september vindt in Alicante het festival van het artisanale bier plaats, het "Mareena Craft Beer Fest". Het festival vindt plaats op de Plaza del Puerto in de haven en de liefhebbers kunnen er proeven van meer dan 60 soorten artisanale bieren uit binnen- en buitenland.
De inkom is gratis. Voor de prijs van 8 euro ontvangt u het officiëe festivalglas, 6 degustatiebonnen, een tas gevuld met snacks en een flyer met informatie over de bieren.
De gastronomie speelt ook een belangrijke rol tijdens het festival. Drie restaurants serveren er typische schotels, onder meer 'arroces alicantinos' (rijstschotels uit Alicante) en huisgemaakte lassagne. De 'arroces alicantinos' onderscheiden zich van de andere rijstschotels uit de Deelstaat Valencia door hun rode of goudgele kleur. Dit komt omdat men een mengsel van olijfolie, tomaat en look aan de rijst toevoegt, de zogenaamde salmorreta. Dr. Queso biedt een aantal artisanale kazen aan en de hele dag is er 'live music' door diverse lokale bands en zijn er een aantal optredens.
Foto: Het officiëe festivalglas van het Beer Fest.
21.09.2018
 
Local Tours
Miche de Groof
sphoekk
doyouwanna