Inicio Home «Donut-boat» in Torrevieja

«Donut-boat» in Torrevieja

2 minuto leer
3,719

TORREVIEJA – Vorige week zondag was de officiële opening van een nieuwe attractie in de haven van Torrevieja, nl. de ‘Donut-boat’. Het concept is als volgt: u huurt de boot in de vorm van een donut voor een aantal uur en geniet samen met vrienden, familie of collega’s van een aperitief of een heuse barbecue op zee. Het management is in Belgische handen.

De ‘Donut-boat’ is privé voor uw gezelschap en kan zonder vergunning worden bestuurd. Geniet van het 360°-uitzicht met op de achtergrond muziek die uit de Bluetooth-luidspreker komt. In de boot is er plaats voor 10 personen. Uiteraard kan u ook zonder problemen even een duikje nemen want de boot is voorzien van een zwemtrap. U kan varen in de haven naast de Levante-dijk of voor het strand van Acéquion.

De boot is voorzien van een heuse barbecue. Alles wat u nodig hebt om te barbecueen zoals houtskool, accessoires, borden, ijsemmer, ijs, bestek, glazen en zelfs vuilniszakken is inbegrepen in de prijs. U zorgt wel zelf voor het eten en drinken.

Ideaal voor een uitstapje met vrienden of collega’s of een vrijgezellenfeest.

Locatie: haven van Torrevieja, Puerto Marina Salinas achter de chillout-bar Bacanal.

Meer informatie kan u verkrijgen via +34 665 41 84 84 of info@donut-boat.com / www.donut-boat.com

Cargue Artículos Más Relacionados
Cargue Más En Home
Comentarios cerrados

Mira además

Macro-urbanisatie Lliber voor Europees Parlement

De nieuwe urbanisatie op het grondgebied van Lliber waar het laatste jaar heel veel om te …