Home Home Hoe zit de nieuwe website in elkaar?

Hoe zit de nieuwe website in elkaar?

4 minuten (lectuur)
1,414

Aangezien er gekozen werd om een nieuwe website te bouwen, werd er ook geprobeerd om de structuur iets duidelijker te maken. In het begin zal het natuurlijk even wennen zijn, maar na verloop van tijd zal duidelijk blijken dat alles gemakkelijk terug te vinden is.

De keuzemenu’s staan i.p.v. verticaal nu horizontaal. Als categoriëen werd er voorlopig gekozen voor:

  • VLAMINGEN: Hier wordt duidelijk gemaakt wat VIW Costa Blanca inhoudt, de relatie met VIW Brussel en wordt er ook meer informatie gegeven over de adverteermogelijkheden en de nieuwsbrief met de bijhorende privacy-regeling.
  • ACTIVITEITEN: Deze categorie is volledig nieuw. Hier staat een overzicht van de activiteiten van VIW Costa Blanca met daarbij een uitgebreid foto-archief. Voor de leden van de wandelclub kan er hier een aankondiging van de wandeling en een verslag van de voorbije wandeling gevonden worden.
  • INFORMATIEKIOSK: Hier vindt u enorm veel nuttige informatie voor zowel residenten als niet-residenten aan de Costa Blanca.
  • EXPERTEN: In deze categorie staat een overzicht van alle verschenen artikels van de experten over verschillende thema’s: administratief, erfrecht, fiscaal, verzekeringen, medisch. U hebt ook de mogelijkheid om een vraag te stellen aan een expert.
  • VRIJE TIJD: Deze rubriek wordt zeker nog uitgebreid maar hier werd het kookhoekje en een overzicht van wandelingen (met aanduiding van moeilijkheidsgraad) geplaatst.
  • ADRESSEN: Ook deze rubriek werd uitgebreid met naast de adressen van consulaten en clubs nu ook een overzicht van facebook-groepen die handelen over Costa Blanca, alle contactgegevens van alle dorpen aan de Costa Blanca, de belangrijkste markten,…
  • AGENDA: De cultuuragenda is minder uitgebreid als vroeger (heel arbeidsintensief) maar toch wordt er nagestreefd om een overzicht te geven van de belangrijkste activiteiten.
  • BANNERS: Het bestaan van de website hangt eigenlijk volledig af van de adverteerders want zonder hen kan de website niet bestaan. Bij het klikken op een banner komt u automatisch op de website van de adverteerder uit.

Ook nieuw is de zoekfunctie (rechtsboven waar het vergrootglas staat). Daar kan u een trefwoord intypen en dan krijgt u automatisch een overzicht van alle teksten die gerelateerd zijn aan dit trefwoord. Het spreekt vanzelf dat het bouwen van een nieuwe website heel wat werk vergt. Na verloop van tijd zullen bepaalde categorieën nog uitgebreid of aangepast worden. Wij houden ook zeker rekening met de suggesties van de lezers.

Laad meer gerelateerde artikels
Laad meer artikels in Home
Reacties niet meer mogelijk

Controleer ook

70 jaar Moros y Cristianos in Villajoyosa

Voor het tweede opeenvolgende jaar zullen de feesten van ‘Moros y Cristianos’, één van de …