Home Home Hoe zit de nieuwe website in elkaar?

Hoe zit de nieuwe website in elkaar?

4 minuten (lectuur)
1,160

Aangezien er gekozen werd om een nieuwe website te bouwen, werd er ook geprobeerd om de structuur iets duidelijker te maken. In het begin zal het natuurlijk even wennen zijn, maar na verloop van tijd zal duidelijk blijken dat alles gemakkelijk terug te vinden is.

De keuzemenu’s staan i.p.v. verticaal nu horizontaal. Als categoriëen werd er voorlopig gekozen voor:

 • VLAMINGEN: Hier wordt duidelijk gemaakt wat VIW Costa Blanca inhoudt, de relatie met VIW Brussel en wordt er ook meer informatie gegeven over de adverteermogelijkheden en de nieuwsbrief met de bijhorende privacy-regeling.
 • ACTIVITEITEN: Deze categorie is volledig nieuw. Hier staat een overzicht van de activiteiten van VIW Costa Blanca met daarbij een uitgebreid foto-archief. Voor de leden van de wandelclub kan er hier een aankondiging van de wandeling en een verslag van de voorbije wandeling gevonden worden.
 • INFORMATIEKIOSK: Hier vindt u enorm veel nuttige informatie voor zowel residenten als niet-residenten aan de Costa Blanca.
 • EXPERTEN: In deze categorie staat een overzicht van alle verschenen artikels van de experten over verschillende thema’s: administratief, erfrecht, fiscaal, verzekeringen, medisch. U hebt ook de mogelijkheid om een vraag te stellen aan een expert.
 • VRIJE TIJD: Deze rubriek wordt zeker nog uitgebreid maar hier werd het kookhoekje en een overzicht van wandelingen (met aanduiding van moeilijkheidsgraad) geplaatst.
 • ADRESSEN: Ook deze rubriek werd uitgebreid met naast de adressen van consulaten en clubs nu ook een overzicht van facebook-groepen die handelen over Costa Blanca, alle contactgegevens van alle dorpen aan de Costa Blanca, de belangrijkste markten,…
 • AGENDA: De cultuuragenda is minder uitgebreid als vroeger (heel arbeidsintensief) maar toch wordt er nagestreefd om een overzicht te geven van de belangrijkste activiteiten.
 • BANNERS: Het bestaan van de website hangt eigenlijk volledig af van de adverteerders want zonder hen kan de website niet bestaan. Bij het klikken op een banner komt u automatisch op de website van de adverteerder uit.

Ook nieuw is de zoekfunctie (rechtsboven waar het vergrootglas staat). Daar kan u een trefwoord intypen en dan krijgt u automatisch een overzicht van alle teksten die gerelateerd zijn aan dit trefwoord. Het spreekt vanzelf dat het bouwen van een nieuwe website heel wat werk vergt. Na verloop van tijd zullen bepaalde categorieën nog uitgebreid of aangepast worden. Wij houden ook zeker rekening met de suggesties van de lezers.

 • Voorwoord vertegenwoordiger VIW

  1 april 2019… voor velen betekent die datum traditioneel de dag waarbij mensen elkaar voor…
 • Wandelzoektocht in Finestrat

  Binnenkort start de vierde wandelzoektocht in Finestrat FINESTRAT – Op 27 april word…
 • Nieuws van de wandelclub

  Beste wandelvrienden Uw gids heeft het enorm druk, maar vond toch nog een gaatje voor een …
 • Expositie Skinny te Calpe

  CALPE – Op 3 maart om 20u wordt in de expozaal van Ajuntament Vell in Calpe de tento…
 • itsme gaat Europees

  Auteur: Anne Cruyt Heeft u itsme® al geïnstalleerd op de smartphone? Intussen deed al ande…
Laad meer gerelateerde artikels
Laad meer artikels in Home
Reacties niet meer mogelijk

Controleer ook

Nieuws van de wandelclub

Beste wandelvrienden Uw gids heeft het enorm druk, maar vond toch nog een gaatje voor een …