Home Nieuws Nieuwjaarsboodschap vertegenwoordiger VIW

Nieuwjaarsboodschap vertegenwoordiger VIW

4 minuten (lectuur)
1,025

1 januari 2020… het begin van het nieuwe jaar met de traditionele goede voornemens en een paar overtollige kilo’s en eventueel een kater van de voorbije feestperiode. Mijn goede voornemens zijn alvast om VIW Costa Blanca verder te laten groeien in al zijn aspecten. Eerst en vooral de website; de opbouw van een volledig nieuwe website is niet te onderschatten en er zijn zeker nog zaken die voor verbetering vatbaar zijn maar gezien het stijgend aantal abonnees op de nieuwsbrief en de grote vraag van geïnteresseerde adverteerders zijn we blijkbaar toch niet slecht bezig. Het is zeker de bedoeling om in 2020 bijvoorbeeld een nieuwe sectie toe te voegen waar mensen die een woning of appartement te huur aanbieden, dit ook via onze site kunnen doen, maar daarover later meer. Daarnaast zijn er natuurlijk ook de activiteiten. Mijn hoofddoel voor 2020 is de organisatie van de 10e editie van de Vlaamse Dag, waarschijnlijk in november 2020. Eind januari staat er ook al een nieuw minicongres gepland en daarnaast worden er -naar goede traditie- zeker nog enkele etentjes georganiseerd.

Voor zowel de website als de activiteiten zou ik graag nog eens een warme oproep willen doen aan iedereen die graag wil meewerken of zijn steentje wil bijdragen… alle hulp is meer dan welkom. Die hulp kan zowel op regelmatige of op onregelmatige basis gebeuren, maar in principe wel altijd op vrijwillige basis want ook uw dienaar ontvangt geen financiële hulp.

Misschien toch ook nog even terugkijken op het voorbije jaar. Hierbij wil ik vooral 2 personen bedanken; namelijk Redjinn en Hugo Renaerts. Zoals jullie weten neemt Redjinn de technische kant van de website volledig voor zijn rekening want daar heb ik helaas maar weinig kaas van gegeten en ontbreekt het me ook de tijd om me er echt in te verdiepen. Hugo Renaerts wil ik voor 2 zaken bedanken: enerzijds voor het leiden van de wandelclub en anderzijds voor het aanbrengen van veel interessante artikels en de agenda op de website. Hun input is echt heel belangrijk en ik hoop echt in de toekomst op nog meer mensen beroep te kunnen doen.

2019 was ook het jaar waar we afscheid hebben moeten nemen van Herwig Waterschoot, de vorige vertegenwoordiger van VIW Costa Blanca. Samen met zijn echtgenote Jeannine Waterschoot was hij meer dan 12 jaar de drijvende kracht achter VIW Costa Blanca.

Tenslotte wens ik nog even te herhalen dat jullie eventuele suggesties, op- of aanmerkingen, kritiek, aanvullingen,… steeds mogen opsturen naar dieter@viw-costablanca.com. De site is er tenslotte voor en door jullie!

Ik wens iedereen de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar.

Laad meer gerelateerde artikels
Laad meer artikels in Nieuws
Reacties niet meer mogelijk

Controleer ook

Circarte gaat weer van start

In totaal zorgen 19 gezelschappen voor 20 voorstellingen tijdens het festival CIRCARTE in …