Home Home Werk mee aan het boek ‘CONTRA CORONA’

Werk mee aan het boek ‘CONTRA CORONA’

2 minuten (lectuur)
847

Hoe beleven wij deze afzondering, alleen, met z’n twee of met het gezin? Hoe staan we tegenover dit virus? Wat is de impact op onze levenswijze en onze visie op het leven? Mediteren we over de zin van het leven? Er zijn zoveel facetten die aan bod kunnen komen. U stuurt mij regelmatig uw teksten of zet ze op Facebook en die geven we uit in boekvorm, met de bijdragen van alle mensen die iets speciaals te vertellen hebben, een anekdote kunnen vertellen, die in bijzondere omstandigheden deze toestand hebben meegemaakt, mensen die hun eigen visie hebben op wat er nu gebeurt. Ook beschouwingen en bedenkingen zijn welkom. Eventueel ook een foto.

Uiteraard alles onder uw naam. Stuur maar naar mijn mail: hugorenaerts1@gmail.com. U krijgt na de selectie van mij een bericht of teksten van u zijn opgenomen in dit boek.

De uitgeverij heeft al verklaard interesse te hebben en het boek komt zeker op de markt.
Wie neemt de uitdaging aan? Foto’s zijn ook welkom. Samen kunnen we een getuigenis uitgeven van wat dit allemaal bij ons heeft teweeg gebracht. Bij teveel aan tekst zal ik uiteraard een selectie moeten maken. Het boek krijgt als titel CONTRA CORONA.

Momenteel zijn er teksten opgenomen van:

Christiane Tihon, Guy Cuyvers, Herman Tavernier, Frans van Damme, Erik Pronk, Astrid Kloet, Ralph Bisschops, Janine Cassiers-Hendrickx, Annemarie Bakker, Janine Versteeg, Mark van Gestel, Ivo Haagen, Gine & David, Cokky Lellerkerk, Rik Demanet, Tinie Vermeulen, Jan Versteeg, Raul Boer, Ron Haarman, Luk Vankeerberghen, Herman Janssen, Jeannine Vandecauter, Anne Wittebol Aarts,

Laad meer gerelateerde artikels
Laad meer artikels in Home
Reacties niet meer mogelijk

Controleer ook

Nederlands Vlaamse Vereniging Calpe bereikt de kaap van 500 leden !

Op de Happy Friday van 15 juli werd het 500e lid van de NVVC ingehuldigd. Geert van Imscho…