Schrijf u in op onze nieuwsbrief

e-mailadres:

Ik heb het Privacy beleid gelezen en ga hiermee akkoord.

Privacy

Wie zijn wij?

Vlamingen in de Wereld - Costa Blanca (hierna "VIW-CB") is de verantwoordelijke in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Persoonlijke gegevens

VIW-CB respecteert de privacy van de gebruikers van haar website en draagt er zorg voor dat alle persoonlijke gegevens die u ons verschaft vertrouwelijk worden behandeld.

Nieuwsbrief

U kunt zich aanmelden voor de online nieuwsbrief van VIW-CB. Hiermee verleent u VIW-CB tegelijkertijd toestemming om uw e-mailadres op te slaan. VIW-CB gebruikt deze opgeslagen informatie om u te informeren over nieuwe artikelen, activiteiten aan de Costa Blanca enz. Ook kan het voorkomen dat VIW-CB u per e-mail benadert om deel te nemen aan marktonderzoek ter verbetering van haar artikelen en/of dienstverlening. Vanzelfsprekend staat het u geheel vrij om hier van af te zien. Ook wordt u steeds de mogelijkheid geboden om uzelf uit te schrijven en de nieuwsbrief niet meer te ontvangen.

Bij inschrijving voor onze nieuwsbrief gebruiken we de door u opgegeven gegevens om u de nieuwsbrief toe te zenden. U kunt zich na inschrijving te allen tijden afmelden voor (het ontvangen van) de nieuwsbrief door het sturen van een e-mail naar geennieuwsbrief@viw-costablanca.com.

Links naar andere websites en social media

Op onze website is een aantal verwijzingen naar websites van andere organisaties te vinden. Wij hebben geen controle over deze externe websites en zijn niet aansprakelijk voor de manier waarop deze partijen met persoonsgegevens omgaan.