Inicio Nieuws Benidorm vanaf de ‘rooftops’

Benidorm vanaf de ‘rooftops’

2 minuto leer
711

Benidorm is de stad van de wolkenkrabbers en de laatste jaren heeft men daar gebruik van gemaakt om bezoekers de gelegenheid te geven iets te nuttigen op de ondertussen populair geworden ‘rooftops’, dakterrassen op de hoge hotelgebouwen in de stad. Bars, pubs en restaurants vullen nu die dakterrassen die enkele jaren geleden nog nutteloos dienst deden als stapelplaatsen, maar nu kan men genieten van de sky line van Benidorn en de stad vanaf een bevoorrechte hoogte overzien.

Een van de pioniers op dat gebied van het oude hotel Agir op de avenida del Mediterráneo, dat in de jaren ’90 al een restaurant opende op de hoogste etage, niet alleen voor de gasten van het hotel, maar voor iedereen.

Het hotel Madeira, op de hoek van de plaza de la Hispanidad en de avenida del Mediterráneo volgde snel en heeft nu een restaurant op etage 21 met een groot terras met uitzicht over de stad.

Daarna kwamen er in snel tempo nog meer, gezien het grote succes. Het hotel Castell de Benidorm en het hotel Voramar, dicht bij het park van Elche en tegenover het gemeentehuis bleven niet achter en het pas geopende hotel Primavera Park sloot zich aan bij die uitzichtterrassen. Hier kwam ook nog een zwembad op etage 17.

Het gebouw In Tempo kon natuurlijk niet achterblijven en spant de kroon. De rooftops beginnen een belangrijke plaats in te nemen in het uitgaansleven van Benidorm.

Cargue Artículos Más Relacionados
Cargue Más En Nieuws
Comentarios cerrados

Mira además

Villajoyosa, de beste “geheime” bestemming van Europa

Een ranking van de beste ‘geheime’ bestemmingen in Europa in 2024, uitgewerkt door Europea…