Nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief


U kunt zich aanmelden voor de online nieuwsbrief van VIW-CB. Hiermee verleent u VIW-CB tegelijkertijd toestemming om uw e-mailadres op te slaan. VIW-CB gebruikt deze opgeslagen informatie om u te informeren over nieuwe artikels, activiteiten aan de Costa Blanca enz. Ook kan het voorkomen dat VIW-CB u per e-mail benadert om deel te nemen aan marktonderzoek ter verbetering van haar artikelen en/of dienstverlening. Vanzelfsprekend staat het u geheel vrij om hier van af te zien. Ook wordt u steeds de mogelijkheid geboden om uzelf uit te schrijven en de nieuwsbrief niet meer te ontvangen.

Bij inschrijving voor onze nieuwsbrief gebruiken we de door u opgegeven gegevens om u de nieuwsbrief toe te zenden. U kunt zich na inschrijving altijd afmelden voor (het ontvangen van) de nieuwsbrief door het sturen van een e-mail naar geennieuwsbrief@viw-costablanca.com

U kunt zich op elk moment afmelden door op de link in de voettekst van onze e-mails te klikken. Bezoek onze website voor informatie over onze privacy-regeling.

We gebruiken Sendinblue als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw gegevens voor verwerking zullen worden overgedragen aan Sendinblue.