Inicio Nieuws London Eye voor Alicante?

London Eye voor Alicante?

2 minuto leer
787

ALICANTE. De Engelse maatschappij Freij World Attractions, met meer dan twintig jaar ervaring in het ontwerpen, bouwen en exploiteren van panoramische reuzenraden uit toeristisch oogpunt, plant zo’n reuzenrad in Alicante, gelijk aan het London Eye in de hoofdstad van Groot-Brittannië.

Het bedrijf heeft contact gezocht met het gemeentebestuur van Alicante met de vraag welke vergunningen er nodig zijn om het project te starten, waar het rad eventueel geplaatst zou kunnen worden en of men op de steun van het gemeentebestuur kan rekenen.

Het bedrijf heeft een rad van zestig meter hoog voor ogen, dat panoramische uitzichten biedt, niet alleen over de stad, maar over de hele omgeving.

Momenteel zijn de besprekingen nog in de beginfase, maar bestaat er vanuit het gemeentebestuur van Alicante wel degelijk interesse. Wel zal het een ander uitzicht worden dan het London Eye, veel moderner van vormgeving.

Freij World Attractions heeft soortgelijke raden reeds geïnstalleerd in onder andere Liverpool en Abu Dhabi. Ze bestaan uit 42 glazen cabines voor 4 tot 8 personen, voorzien van verwarming, airco, minibar en dvd-speler.

Maar ook het Consorcio Valencia 2007, dat het beheer heeft over La Marina in Valencia, kwam al met het idee voor een reuzenrad tussen Marina Beach en de Pergola en dat zou een project worden van Circular View.

Cargue Artículos Más Relacionados
Cargue Más En Nieuws
Comentarios cerrados

Mira además

Villajoyosa, de beste “geheime” bestemming van Europa

Een ranking van de beste ‘geheime’ bestemmingen in Europa in 2024, uitgewerkt door Europea…