Inicio Activiteiten Etentjes Uitnodiging VIW-diner 10 juli

Uitnodiging VIW-diner 10 juli

3 minuto leer
577

COSTA BLANCA – Ter gelegenheid van de Vlaamse feestdag organiseert VIW Costa Blanca op woensdag 10 juli 2024 een informeel etentje in Universal Lounge Bar in Albir (Avda. del Albir 68).

Ook dit jaar werd gekozen voor Universal Lounge en is het weer een ideale gelegenheid om nieuwe mensen te leren kennen of oude bekenden terug tegen het lijf te lopen. U wordt er verwacht tussen 19-19.30u.

Teneinde de Vlaamse feestdag wat kracht bij te zetten werd er besloten om de keuze te laten tussen 3 rasechte Vlaamse klassiekers: nl. stoofvlees, vol-au-vent of gehaktballetjes in tomatensaus (met garnituur en frietjes). Als aperitief krijgt u een glas sangría of een vers fruitsap aangeboden met een viertal hapjes en als dessert een dame blanche met warme chocolate. Dit alles voor 21€. Bij de maaltijd kan u zelf kiezen uit de uitgebreide drankenkaart: tal van (huis)wijnen, maar vooral 150 bieren op de kaart met o.a. veel Belgische streek-en trappistenbieren en 10 bieren van het vat (dranken tienen aparte betaald te worden).

Reservatie is aboluut noodzakelijk want er worden maximum 90 personen toegelaten. Schrijf u dus vlug in vía het formulier dat u hier vindt. U krijgt sowieso een bevestigingsmail. Iedereen is van harte welkom!

Reservatie

  1. Verantwoordelijke van de gegevens: VIW Costa Blanca

  2. Doel van de gegevens: De gegevens verzamelen om de reservatie voor het diner mogelijk te maken. De gegevens worden niet gebruikt voor het versturen van publiciteit noch aan derden doorgegeven.

  3. Opslag van gegevens: De databank staat op de servers van OVH Hispano SLU (UE)

  4. Rechten: Eender wanneer kan u de informatie beperken, recupereren of wegdoen via de procedure die uitgelegd wordt in onze privacy-regeling.

  Cargue Artículos Más Relacionados
  Cargue Más En Etentjes
  Comentarios cerrados

  Mira además

  Residenten of toeristen… of allebei

  Het is al een jaar duidelijk dat de situatie in de gewesten Marina Alta en Marina Baixa op…