Home Activiteiten Minicongres op 29 november georganiseerd door VIW

Minicongres op 29 november georganiseerd door VIW

4 minuten (lectuur)
1,543

Op vrijdag 29 november organiseert Vlamingen in de Wereld-Costa Blanca een nieuw minicongres. In de loop van de namiddag komen een aantal sprekers aan bod die elk een interessant thema nader zullen toelichten.  Het minicongres vindt plaats in de vergaderzaal van Hospital Clínica Benidorm (Avda. Alfonso Puchades 8 te Benidorm) en is volledig gratis toegankelijk.

Het minicongres wordt rond 14 uur ingeleid door de Nederlandse cardioloog Jeroen Braat die op een ludieke manier komt spreken over thema’s die ons allemaal aanbelangen. Daarna komt de fiscalist/boekhouder Danny De Decker aan bod met een seminarie getiteld: ‘Elkaar beschermen: hoe en wat is het kostenplaatje?’.  Danny zal aan de hand  van voorbeelden aantonen dat de juiste successieplanning enorm belangrijk is om onaangename verrassingen te vermijden als één van de partners komt te overlijden. Daarna is het de beurt aan gestoría Link Inc. Brecht en Frederic zullen proberen om in hun seminarie eens dieper in te gaan op het resident-zijn in Spanje, de titel van het seminarie luidt: ‘Residentie in Spanje, wat komt er allemaal bij kijken?’. De kans is groot dat er nog een vierde seminarie bijkomt, maar dat was bij het ter perse gaan nog niet helemaal duidelijk. Volgende week volgt hier meer informatie over.

Indien u interesse hebt om dit minicongres bij te wonen, schrijf u dan in via de website www.viw-costablanca.com via onderstaand formulier. Het aantal plaatsen is beperkt dus wacht niet te lang om in te schrijven om zeker te zijn van uw plaatsje. U krijgt bevestiging als u ingeschreven bent.

Formulier

  1. Verantwoordelijke van de gegevens: VIW Costa Blanca
  2. Doel van de gegevens: De gegevens verzamelen om de reservatie voor het minicongres mogelijk te maken. De gegevens worden niet gebruikt voor het versturen van publiciteit noch aan derden doorgegeven.
  3. Opslag van gegevens: De databank staat op de servers van OVH Hispano SLU (UE)
  4. Rechten: Eender wanneer kan u de informatie beperken, recupereren of wegdoen via de procedure die uitgelegd wordt in onze privacy-regeling.

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  Laad meer gerelateerde artikels
  Laad meer artikels in Activiteiten
  Reacties niet meer mogelijk

  Controleer ook

  Geslaagd bezoek aan bodega De Moya

  Zondag 29/5 stond het bezoek aan bodega De Moya op het programma. Ongeveer 40 personen sch…