Home Activiteiten Uitnodiging voor gratis minicongres op dinsdag 28/1

Uitnodiging voor gratis minicongres op dinsdag 28/1

4 minuten (lectuur)
2,188

Zoals reeds aangekondigd in de vorige nieuwsbrief wordt er op 28/1 terug een minicongres georganiseerd. De locatie liet even op zich wachten maar uiteindelijk werd gekozen voor een heel mooie locatie in La Nucia, nl. het Nederlands Business Center. Dit 600m2 grote centrum (waar Belgen en Nederlanders terecht kunnen voor professionele hulp) beschikt ook over een mooie vergaderzaal waar we voor dit minicongres terecht kunnen.

Het minicongres begint om 16.30 met als eerste spreker Martin Totté van BinckBank. BinckBank is onze nieuwste adverteerder op de website en specialist op het gebied van beleggingen. Zoals u weet  worden de minicongressen vooral georganiseerd met  een informatief karakter. Zo zal Martin het in zijn seminarie ‘Tips en trends voor 2020’ het  hebben over wat er dit jaar te verwachten valt op het gebied van de beurs en de economie. Hij zal niet alleen de huidige trends signaleren maar zal ook met praktische voorbeelden duidelijk maken wat deze voor uw aandelenportefeuille kunnen betekenen. Met het huidige economische klimaat is dat voor steeds meer beleggers lastig te peilen:  de geopolitieke spanningen, de onverwachte acties van Trump, het beleid van de Centrale Bankiers, de handelsoorlog,… Belangrijk om weten is dat de inhoud van dit seminarie geschikt is voor zowel de onervaren als de ervaren belegger.

Sandra Van Kerckhove van GrupoXandra is de tweede spreker. In haar seminarie met als titel ‘Het kiezen van de juiste ziektekostenverzekering in Spanje is niet simpel. Informeer u goed!’ zal ze het vooral hebben over het belang van een goede gezondheidsverzekering, zeker voor buitenlanders. Niettegenstaande de uitstekende publieke gezondheidszorg kiezen toch steeds meer mensen ook voor een privé-ziektekostenverzekering voor alle veiligheid. Op die manier worden ondermeer lange wachttijden vermeden of zorgt men ervoor dat men in een privé-ziekenhuis in de eigen taal geholpen kan worden. Gezien de vele vragen en discussies die er op Facebook te vinden zijn is het duidelijk dat het belangrijk is om het hierover te hebben.

Voor de start van het minicongres biedt BinckBank u koffie aan en na afloop bieden ze u ook een drankje aan. Iedereen wordt hierbij vriendelijk uitgenodigd op dit gratis minicongres. Gelieve in te willen schrijven via mail dieter@viw-costablanca.com of via whatsapp +34 628 674 673 met vermelding van de naam en het aantal deelnemers. Het businesscenter is te vinden op volgend adres: C/ Benlliure 2 – 03530 La Nucia. Als u van Benidorm naar La Nucia rijdt is het de straat juist voor de Aldi rechts in. U zal het gebouw op de linkerkant van de C/ Benlliure zien staan (achter het Aldi-gebouw eigenlijk).

Laad meer gerelateerde artikels
Laad meer artikels in Activiteiten
Reacties niet meer mogelijk

Controleer ook

Amata ambachtsmarktin Benigembla – 10 en 11 september

Heb je er ooit over gedacht om eens naar Benigembla te gaan in het prachtige Jalón-dal? Da…