Home Activiteiten VIW organiseert minicongres

VIW organiseert minicongres

3 minuten (lectuur)
484

Laatste plaatsen!

Benidorm – VIW organiseert een interessant minicongres op vrijdag 29 november om 14u. Volgens de vertegenwoordiger van VIW Costa Blanca, Dieter Ryckaert, kan er maar beter zo vlug mogelijk ingeschreven worden aangezien het aantal beschikbare plaatsen beperkt is.

De nieuwe Consul van België te Alicante, Mevr. Mia Van Lil zal een korte intro houden om iedereen welkom te heten. Daarna is het de beurt aan de eerste spreker, Dokter Braat, Cardioloog in Hospital Clínica Benidorm . In zijn toedracht ‘Mijn hart in de Costa Blanca’ zal hij het onder meer hebben over de meest voorkomende hartziekten, hoe men de klachten op tijd kan herkennen en hoe ze best behandeld kunnen worden. De tweede spreker is Fiscalist D. De Decker die het vooral over het belang van succieplanning zal hebben. In ‘Elkaar beschermen: hoe en wat is het kostenplaatje?’ zal hij aan de hand van praktische voorbeelden aantonen hoe belangrijk het kan zijn om het één en ander op een rijtje te zetten voor het te laat is. Als derde en laatste spreker komen Brecht Quintijn en Frederic Mele van gestoría LinkInc spreken over ‘Verhuizen naar Spanje? Of toch beter niet? Veel mensen aan de Costa Blanca worden verkeerd ingelicht of denken dat resident worden alleen maar nadelen heeft. Hebt u eigenlijk wel de keuze? LinkInc probeert u alvast een antwoord te geven op al uw praktische vragen. Op het einde van het minicongres wordt u nog uitgenodigd op een glas wijn door Hospital Clínica Benidorm.

Wanneer? Vrijdag 29 november om 14 uur  Waar? Hospital Clínica Benidorm, Avda. Alfonso Puchades 8 – Benidorm. Inschrijven kan per mail naar dieter@viw-costablanca.com of via de website www.viw-costablanca.com met vermelding van het aantal personen.

Laad meer gerelateerde artikels
Laad meer artikels in Activiteiten
Reacties niet meer mogelijk

Controleer ook

Uitnodiging voor gratis minicongres op dinsdag 28/1

Zoals reeds aangekondigd in de vorige nieuwsbrief wordt er op 28/1 terug een minicongres g…