Home Activiteiten Wijndegustatie 12 en 19 november 2023

Wijndegustatie 12 en 19 november 2023

4 minuten (lectuur)
815

Wij nodigen u graag uit voor deze exclusieve wijnproeverij. Op veler verzoek organiseert VIW Costa Blanca op zowel 12 als op 19 november 2023 een wijnproeverij in een bodega die nauwelijks bekend is bij het grote publiek. Wij kozen namelijk voor de bodega “Siete Bancales” in het Finca Seguro Resort & Bodega in Sella in het Aitana-gebergte.

Het prachtige complex ligt op een hoogte van 800 m en iets verderop ligt het bekende Puerto de Tudons. De naam “Siete Bancales” verwijst naar de 7 terrassen waarop de wijngaarden zich bevinden. Dit systeem van terrasconstructie en irrigatie werd door de Moren geïntroduceerd en bestaat nog steeds. De wortels van de wijnstokken reiken soms tot 20 meter. Ze zoeken water diep onder de grond en hebben altijd een constante watertoevoer, zelfs tijdens periodes van droogte. In combinatie met de vele zonuren ontstaat er een natuurlijke en volle wijn.

De wijnproeverij is een unieke gelegenheid om enkele van hun meest verfijnde wijnen te proeven, geproduceerd in de pittoreske Sella-regio. In een gezellige en informele sfeer zal onze gastheer Doris ons vakkundig begeleiden en leert u meer over het proces van het maken van de wijnen.

Er worden in totaal 5 wijnen (en misschien wel meer) geproefd voor een prijs van € 24. Als u wilt, kunt u tegen een meerprijs van € 24,- ook een bord antipasti bijboeken, eventueel om te delen met uw partner of uw vrienden.

De wijndegustatie is zowel op zondag 12/11 om 15 uur als op zondag 19/11 om 16.30 mogelijk. Na inschrijving krijgt u zo vlug mogelijk nog een bevestigingsmail.

Iedereen welkom! Gelieve in te schrijven door onderstaand formulier in te vullen:

Por favor, activa JavaScript en tu navegador para completar este formulario.
(*1): De tapasschotel kan gedeeld worden, dus bijvoorbeeld 4 mensen die de wijndegustatie doen kunnen 1 antipastischotel delen.
Ik heb gelezen en ik ga akkoord.
  1. Verantwoordelijke van de gegevens: VIW Costa Blanca
  2. Doel van de gegevens: De gegevens verzamelen om de reservatie voor het wijndegustatie mogelijk te maken. De gegevens worden niet gebruikt voor het versturen van publiciteit noch aan derden doorgegeven.
  3. Opslag van gegevens: De databank staat op de servers van OVH Hispano SLU (UE)
  4. Rechten: Eender wanneer kan u de informatie beperken, recupereren of wegdoen via de procedure die uitgelegd wordt in onze privacy-regeling.

Laad meer gerelateerde artikels
Laad meer artikels in Activiteiten
Reacties niet meer mogelijk

Controleer ook

Guinness-kerststal weer te bewonderen in Alicante

Op 5 december wordt de reusachtige kerststal in Alicante weer opgebouwd op het plein voor …