Inicio Home National Geographic richt zich op Torrevieja

National Geographic richt zich op Torrevieja

3 minuto leer
5,529

TORREVIEJA De merkwaardigheden van het landschap in de provincie Alicante hebben de aandacht gewekt van het prestigieuze tijdschrift National Geographic, het meest gelezen tijdschrift ter wereld met dertig verschillende uitgaven in 25 verschillende talen. De Russische cineast Aleksei Pavlov heeft zich gespecialiseerd in de streek en publiceerde in het tijdschrift reeds reportages over Alicante, Elche, Tabarca en Santa Pola, waar hij ook documentaires draaide.

Nu maakt hij een einde aan zijn avontuur in de provincie Alicante met opnames in het natuurpark ‘Las Lagunas de la Mata y Torrevieja’. Dit uitzonderlijk landschap heeft de aandacht gewekt van vele lezers en kijkers met zijn reportage die werd opgenomen in samenwerking met de vereniging DAR.

“De lagunen zijn heel interessant vanwege de samenstelling van het water, de flora en de fauna. Hier komen dagelijks veel toeristen uit de hele wereld, maar ook inwoners uit Torrevieja zelf. De maagdelijke natuur overheerst hier. Ik vond het dus de moeite om hier een film te komen draaien” zegt Aleksei Pavlov, die een interview opnam met de directeur van het natuurpark, Francisco Martínez.

“De landschappen van de Costa Blanca zijn uniek, verscheiden en contrastrijk. Het is niet voor niets dat dit één van de grootste vakantiebestemmingen van heel Europa is” zegt de cineast.

Pavlov maakte eerder al documentaires voor NG in Portugal en Georgië. Zijn film over de lagunen van Torrevieja zal in première gaan in Rusland en daarna via televisie uitgezonden worden over de hele wereld, net zoals gebeurde met zijn andere films over de Costa Blanca. Het Russische commentaar zal daarna vertaald worden naar het Engels. Op dit moment concentreert Pavlov zich op Ibiza om er nieuwe projecten uit te werken.

Cargue Artículos Más Relacionados
Cargue Más En Home
Comentarios cerrados

Mira además

Schenken van een woning in Spanje, gratis?

Artikel bijgewerkt februari 2024 Begin 2015 verschenen er berichten in de binnenlandse en …