Inicio Activiteiten Etentjes De 5de editie van het Vlaams Feest aan de Costa Blanca

De 5de editie van het Vlaams Feest aan de Costa Blanca

2 minuto leer
1,976

Op donderdag 11 juli organiseert RADIO COSTA voor de 5de keer HET VLAAMS FEEST aan de Costa Blanca bij EL CAPITAN langs de N332 in Punta Prima te Orihuela-Costa.

Een locatie voorzien van voldoende parasols en zonneschermen om de gasten optimaal te kunnen laten genieten van het evenement en te beschermen tegen de hitte.

Net zoals de vorige edities is het de bedoeling om er terug een leuk feestje van te maken en wordt de nadruk gelegd op muziek van Vlaamse bodem.

Het publiek wordt terug uitgenodigd om zoveel mogelijk in het GEEL/ZWART te komen en de Vlaamse vlaggen boven te halen. Voor het mooiste verklede koppel in het geel/zwart is er terug een diner te winnen en een gratis geschenk voor de grootste groep in het geel/zwart.

De muzikale omlijsting wordt terug verzorgd door dj en entertainer Pat Ricio van  Radio Costa, een optreden van Danny Daniel en Mimi, Jo Swinnen en Danny De Roover.

Uiteraard ga je terug kunnen genieten van Vlaamse frietjes met bijhorende snacks en een aantal Vlaamse bieren om dit alles door te spoelen.

Elke Vlaamse ondernemer die interesse heeft om op die dag zijn producten en/of diensten aan te bieden kan zich melden bij Radio Costa op het nummer 644 126 600 voor een gratis stand.

Cargue Artículos Más Relacionados
Cargue Más En Etentjes
Comentarios cerrados

Mira además

Macro-urbanisatie Lliber voor Europees Parlement

De nieuwe urbanisatie op het grondgebied van Lliber waar het laatste jaar heel veel om te …