Home Activiteiten Etentjes Uitnodiging diner ter gelegenheid van het feest van de Vlaamse Gemeenschap op 11.07.2021

Uitnodiging diner ter gelegenheid van het feest van de Vlaamse Gemeenschap op 11.07.2021

4 minuten (lectuur)
2,654

Nieuw: voor wie dat wenst wordt een TV-scherm voorzien om de finale voetbal te volgen om 21 uur.

Wat? Diner

Waar? Restaurant Corral Albir – Camí Vell d’Altea, 39, Albir
(iets voorbij de Mercadona en de apotheek)

Wanneer? Zondag 11 juli 2021

Ter gelegenheid van de Vlaamse feestdag op zondag  11 juli 2021 organiseert VIW Costa Blanca een diner in het gloednieuwe restaurant Corral Albir. Het is een ideale gelegenheid om nieuwe mensen te leren kennen of oude bekenden terug tegen het lijf te lopen. U wordt er verwacht om 19 uur.

Na een moeilijke periode zonder veel activiteiten is het feest van de Vlaamse Gemeenschap uiteraard een ideale gelegenheid om terug te starten. Bovendien beschikt het restaurant over een heel groot terras waar voldoende afstand gehouden kan worden. Restaurant Corral Albir is na Plaza Mexico (ook in Albir) het tweede restaurant van het Belgisch koppel Gerardo Camacho en Ann Buckinx. Ze hebben een menu uitgezocht van 25€ met een glaasje cava, brood met alioli en tomaat, kipkroketten van het huis, Tropische salade, ¼ kip aan het spit (met houtvuur bereid) of chorizo criollo en bloedworst met verse frieten, appelmoes, bearnaise-saus en als dessert een dame blanche van het huis. Als drank is er een halve fles wijn of een halve kan bier en water inbegrepen.

Onder de aanwezigen wordt een verrassingsmand geloot die geschonken wordt door de delishop ‘De Buren’ die op 13/7 zijn deuren opent in Albir naast de McDonalds.

Reservatie is absoluut noodzakelijk want er is een maximum aantal personen. Schrijf dus vlug in door het formulier hieronder in te vullen en door te sturen. U krijgt een bevestiging van uw inschrijving.

Gelieve cash te betalen bij aankomst en zoveel mogelijk gepast geld te voorzien.

Iedereen is van harte welkom!

Dieter Ryckaert
Vertegenwoordiger VIW Costa Blanca

Inschrijvingsformulier

  1. Verantwoordelijke van de gegevens: VIW Costa Blanca
  2. Doel van de gegevens: De gegevens verzamelen om de reservatie voor het diner mogelijk te maken. De gegevens worden niet gebruikt voor het versturen van publiciteit noch aan derden doorgegeven.
  3. Opslag van gegevens: De databank staat op de servers van OVH Hispano SLU (UE)
  4. Rechten: Eender wanneer kan u de informatie beperken, recupereren of wegdoen via de procedure die uitgelegd wordt in onze privacy-regeling.

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  Laad meer gerelateerde artikels
  Laad meer artikels in Etentjes
  Reacties niet meer mogelijk

  Controleer ook

  Uitnodiging voor bezoek aan bodega De Moya + wijndegustatie op zondag 29 mei

  VIW Costa Blanca nodigt u graag uit voor een interessante uitstap naar Utiel. Daar bevindt…