Home Experten Administratief Verbeter je professionele kansen en je toekomst met het CNaVT

Verbeter je professionele kansen en je toekomst met het CNaVT

4 minuten (lectuur)
782

Verbeter je professionele kansen en je toekomst met het “Certificaat nederlands als vreemde taal”,nu te behalen aan de Costa Blanca

CNaVT is een internationaal erkend certificaat voor de kennis van de Nederlandse Taal.

Een “Certificaat Nederlands als Vreemde Taal” schept kansen. De meeste Vlaamse en Nederlandse hogescholen en universiteiten erkennen de certificaten Educatief Startbekwaam (B2-niveau) en Educatief Professioneel (C1-niveau) als bewijs van voldoende taalvaardigheid om een studie te beginnen. Sommige certificaten kunnen leiden tot een aanstelling in het onderwijs of de erkenning als beëdigd vertaler of tolk. Houders van een certificaat zijn gedeeltelijk vrijgesteld voor het inburgeringsexamen in Nederland en Vlaanderen.

Het Centrum voor Taal en Onderwijs (KU Leuven) en medewerkers van de Radboud Universiteit (Nijmegen) ontwikkelen de examens in opdracht van de Taalunie. De examens zijn opgemaakt volgens de CEFRL, Common European Framework of Reference for Languages, zodat de kandidaten een examen op hun niveau kunnen afleggen.

De vijf examens omvatten vier taalvaardigheidsniveaus, van beginner (A2) tot vaardige gebruiker (C1). Elk examen behoort tot een domein: het maatschappelijke, professionele of het educatieve domein.

Academia Studio in l’Alfàs del Pi (Alicante) is één van de examencentra voor het officiële examen van het Certificaat Nederlands als Vreemde Taal in Spanje.

Nederlands is één van de talen die in Academia Studio wordt aangeboden. De studenten zijn variërend in leeftijd en kennis. Sommigen leren Nederlands als vreemde taal, anderen spreken het reeds, maar willen ook correct leren schrijven. Vooral kinderen en jongeren van Nederlandse of Vlaamse ouders, die hier geboren zijn of op jonge leeftijd naar Spanje gekomen zijn, willen hun moedertaal verbeteren. De kennis van het Nederlands verbetert de professionele kansen aan de Costa Blanca in de meeste sectoren, vooral in toerisme, gezondheid, diensten etc.

Academia Studio bestaat meer dan 30 jaar en heeft daardoor veel onderwijservaring, zowel taalonderwijs als bijles voor lagere, middelbare school en universitaire studenten. Academia Studio staat de leerlingen graag bij om hun doel te bereiken.

Je kan Academia Studio vinden achter het medisch centrum van l’Alfàs del Pi (Centro de Salud) en 100 m van de Casa de Cultura. De klaslokalen zijn ruim en licht, volledig ingericht met air-conditioning en coronaprotocol. Ze bieden een perfecte studie- omgeving. Er bestaat ook de mogelijkheid voor online lessen.

Meer informatie over de examens Nederlands: http://cnavt.org/over-cnavt
Mocht u interesse hebben, neem dan contact op met Academia Studio:
Tel. 696 914 934 (Nederlands) 96 5887165 (Spaans)
idiomas.academiastudio@gmail.com
www.academiastudio.es
#AprenderEsUn Placer    #AcademiaStudiolAlfàs

Laad meer gerelateerde artikels
Laad meer artikels in Administratief
Reacties niet meer mogelijk

Controleer ook

Kan je genieten van de Belgische sociale zekerheid in het buitenland?

Gratis webinar Met de Overzeese Sociale Zekerheid (OSZ), ga je altijd gerust aan de slag, …