Home Experten Medisch Hospital Clínica Benidorm breidt internationaal medisch korps uit met Nederlandse specialist gynaecologie dr. Vleugels

Hospital Clínica Benidorm breidt internationaal medisch korps uit met Nederlandse specialist gynaecologie dr. Vleugels

2 minuten (lectuur)
358
 • Dr. Vleugels spreekt Nederlands, Duits, Engels en Frans
 • De raadplegingen van dr. Vleugels zullen plaatsvinden van maandag tot vrijdag in de namiddag, in HCB Asistel Moraira

Hospital Clínica Benidorm heeft de specialist gynaecologie dr. Vleugels opgenomen in zijn medisch korps. Dr. Vleugels beschikt over een uitgebreid cv en ruime ervaring in het domein van de geneeskunde en het onderzoek in zijn land van herkomst, Nederland. 

Dr. Vleugels is gespecialiseerd in menstruatiestoornissen en menopauze. Hij zal tal van patiënten kunnen behandelen, want hij spreekt Nederlands, Duits, Engels en Frans.

De raadplegingen van dr. Vleugels zullen plaatsvinden van maandag tot vrijdag in de namiddag, in HCB Asistel Moraira. Deze specialist werkt ook samen met de verzekeringsmaatschappijen van Hospital Clínica Benidorm.

Dr. Michel Vleugels behaalde zijn diploma geneeskunde aan de Universiteit van Utrecht (Nederland); hij ontwikkelde zijn specialisatie gynaecologie, verloskunde en chirurgie in het “Sint Jan Gasthuis” in Hoorn (Nederland) en werkte tijdens zijn loopbaan in verschillende landen.

Hij was gedurende verschillende jaren Medisch directeur in het ziekenhuis van Turiani (Tanzania) en hoewel hij professionele ervaring verwierf in diverse gerenommeerde ziekenhuizen in Nederland, was hij gedurende het grootste deel van zijn loopbaan actief als gynaecoloog-verloskundige in het Ziekenhuis Rivierenland Tiel en CWZ in Nijmegen. Hij werkte mee aan testen en onderzoeken, was actief in het onderwijs en in de Nederlandse Vereniging voor Endoscopische Chirurgie. Hij heeft tevens ervaring met privéondernemingen en -zorg want hij is Medisch directeur van EFI (EndoscopicForceInstruments).

Laad meer gerelateerde artikels
 • Het virus is niet overal

  ALICANTE. Terwijl het aantal besmettingen maar niet blijkt af te nemen in de provincie Ali…
 • Voorwoord van de vertegenwoordiger

  Na een lange, hete zomer en enkele technische probleempjes met het programma dat we gebrui…
 • En nu de maskerhanger

  TORREVIEJA. Sinds de mondmaskers verplicht zijn, heeft het niet lang geduurd of ook deze s…
Laad meer artikels in Medisch
Reacties niet meer mogelijk

Controleer ook

Het virus is niet overal

ALICANTE. Terwijl het aantal besmettingen maar niet blijkt af te nemen in de provincie Ali…