Home Nieuws Ontdek de Fuentes del Algar: prijzen, capaciteit en dienstregelingen

Ontdek de Fuentes del Algar: prijzen, capaciteit en dienstregelingen

3 minuten (lectuur)
1,019

Fuentes del Algar is één van de favoriete opties voor een zomerse excursie. Gezien de nasleep van de Covid-maatregelen zetten we alle geactualiseerde informatie op een rijtje zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

De Fuentes del Algar, gelegen in Callosa d’en Sarrià staat alom bekend voor zijn watervallen en fonteinen. Zowel jong als oud genieten hier van een verfrissende ervaring in een idyllische omgeving. De bronnen bevinden zich op ongeveer 15 kilometer van Benidorm, met de wagen ongeveer 25 minuten rijden.

Uren en capaciteit van de Fuentes del Algar

Voor de maand juni zijn de openingstijden van 9.00 uur tot 18.00 uur. In dat tijdslot zijn twee delen voorzien, nl. van 9-14.00 uur en  van 14-18.00 uur.

Voor de maanden juli en augustus worden de openingstijden verlengd tot 20.00 uur. Daarnaast wordt het tijdslot opgedeeld in drie: van 9-13.00 uur, van 13-16.00 uur en van 16-20:00 uur.

De reden om het tijdslot op te delen is om de capaciteit te regelen. Op deze manier zullen, zodra de tijd van de eerste shift voorbij is en het de ingangstijd van de volgende is, de bezoekers van het vorige deel het park moeten verlaten.

Prijs en tickets voor de Fuentes del Algar

De prijs van de tickets is afhankelijk van de bezoeker. In het hoogseizoen is de prijs van een ticket voor volwassenen 5 euro. Gepensioneerden, studenten met of zonder jeugdkaart en groepen volwassenen krijgen 1 euro korting (4 euro/persoon). Voor kinderen tussen 4 en 10 jaar is de toegangsprijs 2 euro en voor groepen kinderen 1,5 euro / persoon.

Kinderen tussen 0 en 3 jaar zijn vrijgesteld van betaling.

Parking

De enige gratis parkeergelegenheid in de omgeving is die van het toerismekantoor van Callosa d’en Sarrià, op ongeveer 700 meter van de hoofdingang van de fonteinen. De rest van de parkings zijn privé en betalend.

Laad meer gerelateerde artikels
Laad meer artikels in Nieuws
Reacties niet meer mogelijk

Controleer ook

Nederlands Vlaamse Vereniging Calpe bereikt de kaap van 500 leden !

Op de Happy Friday van 15 juli werd het 500e lid van de NVVC ingehuldigd. Geert van Imscho…