Inicio Home Oproep Enca Caen

Oproep Enca Caen

2 minuto leer
1,571

Buenos días Vlamingen in Spanje,

Ik ben een Vlaamse kunstenaar woonachtig in Spanje ( Orxeta is een heel klein dorpje in de provincie Alicante) en ben in de maand maart 2020 van start gegaan met het creëren van het grootste Corona Ei ter wereld. De doelstelling van dit kunstwerk is een ode aan een nieuw leven na de Corona pandemie die voor veel mensen een ware hel waren met verlies van familie, vrienden kennissen, jobs etc.

Het kunstwerk is ook een tijdscapsule waarin iedereen ter wereld hun zorgen, frustraties, hun verlies, hun opinies betreffende de overheden, zorg, kritiek en of alles wat mensen hebben meegemaakt willen neerpennen. Alle brieven worden gericht aan ons gemeentehuis te Orxeta, verzameld in een heel grote metalen kist en verzegeld in het ei gestopt om in 2030 te worden opengemaakt en gelezen en tentoongesteld te worden.

Mijn vraag aan Vlamingen in Spanje gericht,

Als Vlaams kunstenaar hoop ik op massaal veel brieven uit Vlaanderen maar vooral van Vlamingen in Spanje, hebben jullie zin om in dit initiatief te stappen en om al uw familie, vrienden en kennissen op te roepen een brief neer te pennen en op te sturen naar Orxeta? Helpen jullie mij mee om zoveel mogelijk Vlamingen aan te zetten dit initiatief te verwezenlijken?

Hopende op vele reacties van Vlamingen,

Met beleefde groeten vanuit het zonnige Orxeta

Enca Caen en Chantal.

Nota: Uw schrijven kan gestuurd worden naar:

El Huevo de Orxeta

Plaza Doctor Vicente Lino Ferrándiz, 1 03579 Orcheta (Alicante)

(Foto: Burgemeester van Orxeta, Jose Vicente Ferriz Soriano, en de Archeoloog van de gemeente Sergio Llorens Campello op bezoek bij Enca Caen)

Cargue Artículos Más Relacionados
Cargue Más En Home
Comentarios cerrados

Mira además

Engelen weigeren te vertrekken

De grote engelen die in Alicante ter gelegenheid van de eindejaarsfeesten in de straten we…