Inicio Experten Fiscaal BinckBank tijdens en na de coronacrisis

BinckBank tijdens en na de coronacrisis

2 minuto leer
766

Al voor er sprake was van een lockdown in Europa, kregen beursexperts Taco, Martin en Kaspar tientallen telefoontjes per dag van beleggers. De beurskoersen gingen fors onderuit en mensen hadden veel vragen. “We maakten lange dagen om iedereen te woord te staan. Eerst vanuit kantoor en daarna vanuit huis” aldus directeur Kaspar Huijsman.

Inmiddels werkt een deel van het personeel weer vanuit kantoor. “Het blijft druk, de paniek is voorbij, veel mensen zien juist nu kansen op de beurs. Wij helpen hen met het opzetten van een strategie die bij hun wensen en mogelijkheden past” vertelt Kaspar. Op de site binckspanje.com en op facebook staan regelmatig updates over de stand van zaken op de beurs zodat beleggers altijd over voldoende informatie beschikken.

Op dit moment gebeurt alles nog via de telefoon, skype of mail maar binnenkort kunnen beleggers weer voor een persoonlijke afspraak naar kantoor komen. “We hebben alle voorzorgsmaatregelen genomen zodat we weer samen met een belegger om tafel kunnen zitten, persoonlijk contact is toch prettiger” zegt Kaspar. Om drukte en ongemakkelijke situaties te voorkomen moet er wel een afspraak gemaakt worden.

Voor vragen of om een persoonlijke afspraak te maken kunt u contact opnemen met +34 952 924 011 of een mail sturen naar info@binckspanje.com

www.binckspanje.com

Cargue Artículos Más Relacionados
Cargue Más En Fiscaal
Comentarios cerrados

Mira además

Schenken van een woning in Spanje, gratis?

Artikel bijgewerkt februari 2024 Begin 2015 verschenen er berichten in de binnenlandse en …