Inicio Nieuws Eenjarig bestaan ‘De Nederlandstalige Bibliotheek’

Eenjarig bestaan ‘De Nederlandstalige Bibliotheek’

2 minuto leer
224

De Nederlandstalige Bibliotheek viert haar eenjarig bestaan. Inmiddels zijn de meeste kinderziektes en beginperikelen verholpen en vinden aardig wat trouwe lezers en lezeressen hun weg naar onze boekenkasten. Mocht u nog twijfelen, kom dan gerust even vrijblijvend een kijkje nemen in de Belgisch/Nederlandse supermarkt annex cafetaria ‘De Buren’ (naast de Mc Donalds).

Tot nu toe waren we 3 dagen per week een aantal uur open, maar in de praktijk is gebleken dat mensen vooral langskomen op vrijdag en zaterdag, dus zijn we voortaan enkel nog deze 2 dagen geopend van 11-13 uur. Een vrijwilliger staat paraat om u bij te staan in de keuze van de boeken.

Maar we hebben wel groot nieuws te melden… er komt namelijk een tweede locatie bij en dat in Benidorm; nl. Café Los Belgas (C/ Gerona 11 in Benidorm). Wij hopen u ook daar, net zoals in Albir, te ontmoeten. Hierbij willen we ook graag een warme oproep doen om u te melden als u graag vrijwilliger wordt in de bibliotheek in Benidorm. Kom gerust een kijkje nemen in onze kast of kom er gewoon genieten van een lekkere Belgische snack.

De openingstijden van de Nederlandstalige Bibliotheek zijn:

Locatie De Buren:

  • Vrijdag : 11-13 uur
  • Zaterdag : 11-13 uur

Locatie Café Los Belgas:

  • Vrijdag : 11-13 uur 

We wensen jullie alvast een fijne lente en zomer met veel tijd voor leesplezier in de zon, op het strand of in de natuur.

Afbeelding van rawpixel.com op Freepik

Cargue Artículos Más Relacionados
Cargue Más En Nieuws
Comentarios cerrados

Mira además

Macro-urbanisatie Lliber voor Europees Parlement

De nieuwe urbanisatie op het grondgebied van Lliber waar het laatste jaar heel veel om te …