Inicio Nieuws Vanaf 7 euro van Alicante naar Madrid

Vanaf 7 euro van Alicante naar Madrid

2 minuto leer
1,418

Avlo, de low cost hogesnelheidstrein van RENFE zal vanaf 27 maart goedkope reizen aanbieden tussen Alicante en Madrid en de tickets zijn nu reeds te bestellen via de webpagina van het bedrijf.

In totaal zijn er twee heen- en twee terugreizen per dag en iedere dag is er plaats voor 1436 reizigers. De trein maakt ook een halte in Villena, Cuenca en Albacete.

De prijs is afhankelijk van wat men wil, maar vanaf 7 euro kan men de reis al maken. Het bedrijf biedt ook een dynamisch systeem dat het mogelijk maakt om automatisch de beste prijs te bieden. Behalve deze basisprijs kan de reizigers bijkomende diensten nemen zoals de keuze van de zitplaats, de mogelijkheid om de datum te wijzigen of te anuleren en speciale ruimte te laten voorzien voor bagage. Als normale bagage voorziet men een koffer per compartiment plus een handbagage. Dezelfde voorwaarden heeft men hier als bij de vluchten van het systeem low cost. Kinderen onder de dertien jaar reizen voor de basisprijs van 5 euro, maar moeten vergezeld zijn van een volwassene. Iedere volwassenen mag slechts vergezeld gaan van twee kinderen. Families kunnen een korting krijgen van 20% op de prijzen.

Cargue Artículos Más Relacionados
Cargue Más En Nieuws
Comentarios cerrados

Mira además

Engelen weigeren te vertrekken

De grote engelen die in Alicante ter gelegenheid van de eindejaarsfeesten in de straten we…