Inicio Nieuws Voorwoord vertegenwoordiger VIW

Voorwoord vertegenwoordiger VIW

4 minuto leer
3,818

1 april 2019… voor velen betekent die datum traditioneel de dag waarbij mensen elkaar voor de gek proberen te houden. In mijn specifiek geval stond die datum al een tijdje met gele fluo aangeduid in mijn agenda als ‘overname website Vlamingen in de Wereld-Costa Blanca’.

Een paar maanden geleden hadden Herwig en Jeannine Waterschoot me namelijk laten weten dat ze letterlijk en figuurlijk een punt gingen zetten achter de website. Ik wist dat die dag er ooit zou komen, maar toch was het even schrikken. Gezien het belang van en de vele positieve reacties op de website, heb ik uiteindelijk besloten om de website over te nemen. De erfenis is zwaar, want Herwig en Jeannine hebben er heel veel tijd en energie in gestopt en het resultaat mocht dan ook gezien worden. Hierbij wens ik -in mijn naam maar ook in die van vele lezers en adverteerders- Herwig en Jeannine hartelijk te bedanken voor de uitbouw van de website tot wat hij nu geworden is. Als ‘vrijwilliger’ zoveel tijd steken in een project ten dienste van de vele Vlamingen aan de Costa Blanca (en daarbuiten) verdient een serieuze pluim op hun hoed.

Wegens vooral technische redenen heb ik besloten om met de firma Redjinn (webdesign) in zee te gaan en de website in een volledig nieuw kleedje te steken.  Het is mijn bedoeling om de website verder uit te breiden met tal van nieuwe categorieën en subcategorieën. Mijn grootste probleem is het gebrek aan tijd vanwege mijn beroepsactiviteit, maar hierbij doe ik een warme oproep aan iedereen die zich geroepen voelt om van deze website een echte ‘referentie’ te maken. Iedereen die op vrijwillige basis graag in zijn pen kruipt en op (on)regelmatige basis bijdragen wenst te leveren voor de website mag mij per mail contacteren via dieter@viw-costablanca.com We bekijken dan samen hoe we alles het beste kunnen organiseren. Ook met de bijna volledige nederlandstalige pers aan de Costa Blanca werd een akkoord gesloten om mits bronvermelding artikels uit te wisselen. Tevens doe ik hier ook graag een warme oproep naar de adverteerders om mij op hetzelfde adres te contacteren indien jullie interesse hebben om een banner op deze site te plaatsen. De site wordt heel veel gelezen (gemiddeld 40.000 clicks per maand) en biedt tal van mogelijkheden.

De site is er voor en door jullie! Veel leesplezier!

Dieter Ryckaert
Vertegenwoordiger VIW Costa Blanca

Cargue Artículos Más Relacionados
Cargue Más En Nieuws
Comentarios cerrados

Mira además

Bomen sterven staande

Een titel voor een thriller? Voor een drama? Nee, pure realiteit in het noorden van de pro…