Home Home Nieuwe grote camping voor Benidorm

Nieuwe grote camping voor Benidorm

2 minuten (lectuur)
729

BENIDORM. Het departement voor Openbare Werken van de Valenciaanse regering stond de voortgang van de administratieve geplogenheden toe voor het bouwen en open stellen van een nieuwe grote camping voor Benidorm. Het project mag op die manier openbaar worden geëxposeerd om de titel van Openbaar Nut te krijgen. De promotor, Los Carriones, gekoppeld aan de bekende industrieel Ramón Román uit Benidorm, wil op die manier een dimensie toevoegen aan het hotel Europa. Het bedrijf heeft ook nog andere zaken in de stad van de wolkenkrabbers, waaronder enkele pubs en winkels.

Het project, dat ‘Club Europeo’ gedoopt werd en twee sterrenkwaliteit heeft, ontstond reeds in juli 2019 en zou nu worden gepresenteerd, maar de sanitaire crisis heeft ook hier een stokje voor gestoken. Men wil er echter aan verder werken en men probeert de nodige vergunningen via Internet te verkrijgen.

Het idee is om het huidige hotel Europa te herstructureren en het grondstuk er naast, dat niet bebouwbaar is, te gebruiken voor het opzetten van de camping. Het gaat om een oppervlakte van meer dan 13.000 vierkante meter, waarvan bijna 700 vierkante meter gebruikt mag worden voor het opzetten van installaties.

Het terrein zou voorzien worden van zestien bungalows op 45 vierkante meter en 56 percelen voor campers. Daarnaast een bar-restaurant en toiletten, een parking van 534 vierkante meter met plaats voor 35 auto’s en ten slotte ook een zwembad.

Bron: Weekblad Hallo, met dank aan Max Ruffi

Laad meer gerelateerde artikels
  • Geen limiet in dorpen ALICANTE

    In dorpen met minder dan 5.000 inwoners mag iedereen sinds afgelopen weekend tussen zes uu…
  • Schoenenindustrie plant toekomst

    VINALOPÓ. De schoenenindustrie in Vinalopó heeft ernstig te lijden onder de lockdown in de…
  • 500 dieren met honger

    BENIDORM. De dierentuin Safari Aitana is gesloten vanwege de coronacrisis. Dat betekent da…
Laad meer artikels in Home
Reacties niet meer mogelijk

Controleer ook

Geen limiet in dorpen ALICANTE

In dorpen met minder dan 5.000 inwoners mag iedereen sinds afgelopen weekend tussen zes uu…