Home Nieuws Nieuwe grote camping voor Benidorm

Nieuwe grote camping voor Benidorm

2 minuten (lectuur)
1,132

BENIDORM. Het departement voor Openbare Werken van de Valenciaanse regering stond de voortgang van de administratieve geplogenheden toe voor het bouwen en open stellen van een nieuwe grote camping voor Benidorm. Het project mag op die manier openbaar worden geëxposeerd om de titel van Openbaar Nut te krijgen. De promotor, Los Carriones, gekoppeld aan de bekende industrieel Ramón Román uit Benidorm, wil op die manier een dimensie toevoegen aan het hotel Europa. Het bedrijf heeft ook nog andere zaken in de stad van de wolkenkrabbers, waaronder enkele pubs en winkels.

Het project, dat ‘Club Europeo’ gedoopt werd en twee sterrenkwaliteit heeft, ontstond reeds in juli 2019 en zou nu worden gepresenteerd, maar de sanitaire crisis heeft ook hier een stokje voor gestoken. Men wil er echter aan verder werken en men probeert de nodige vergunningen via Internet te verkrijgen.

Het idee is om het huidige hotel Europa te herstructureren en het grondstuk er naast, dat niet bebouwbaar is, te gebruiken voor het opzetten van de camping. Het gaat om een oppervlakte van meer dan 13.000 vierkante meter, waarvan bijna 700 vierkante meter gebruikt mag worden voor het opzetten van installaties.

Het terrein zou voorzien worden van zestien bungalows op 45 vierkante meter en 56 percelen voor campers. Daarnaast een bar-restaurant en toiletten, een parking van 534 vierkante meter met plaats voor 35 auto’s en ten slotte ook een zwembad.

Bron: Weekblad Hallo, met dank aan Max Ruffi

Laad meer gerelateerde artikels
Laad meer artikels in Nieuws
Reacties niet meer mogelijk

Controleer ook

De ‘top 10’ doet het goed

De ‘top 10’ van grootste bedrijven met zetel in Alicante en met franchises werken doet het…