Home Nieuws Wandelseizoen VIW CB terug van start

Wandelseizoen VIW CB terug van start

2 minuten (lectuur)
229

Daar gaan we weer…

We zijn nog maar net gestart met onze wandelingen en de weergoden komen weer roet – in dit geval water – in de paella gooien. We wachten nog even af, maar in principe verschuiven we de wandeling van donderdag 6 oktober naar donderdag 13 oktober in de hoop dat het dit seizoen vlotter zal verlopen.

Bij VIW Costa Blanca is het wandelseizoen terug gestart. De wandelingen zullen altijd plaats vinden tussen Benidorm en Denia, afwisselend op een weekdag of in het weekend. Voor de juiste data kan u altijd terecht op de website van VIW, nl. www.viw-costablanca.com. Hopelijk hebben we dit keer meer geluk met het weer.

We hebben reeds met een kleine groep een wandeling gemaakt over de kaap San Antonio in Jávea. Langs onbekende paden kwamen we toch langs het klooster, de oude kazerne van de Guardia Civil, de nu in ruïne liggende villa Seaview met zijn schitterend uitzicht en de molens. Na afloop met z’n allen lekker gegeten in het restaurant. . Hierbij enkele foto’s van deze tocht.

De volgende wandeling doen we op donderdag 6 oktober. We vertrekken bij de kapel van San Roc in Altea waar we bijeenkomen om 10 uur. De tocht gaat door een vrij onbekend gebied en de wandeling duurt ongeveer 2 uur, of misschien iets langer afhankelijk van het tempo. Onderweg wordt een rustpauze ingelast om wat te eten en te drinken. Tot dan.

Laad meer gerelateerde artikels
Laad meer artikels in Nieuws
Reacties niet meer mogelijk

Controleer ook

6 en 8 december: nationale feestdagen

Dit jaar vallen twee nationale feestdagen op dagen die een lange brug kunnen betekenen, na…