Home Home Greenlands Sport & Golf Club Los Montesinos

Greenlands Sport & Golf Club Los Montesinos

4 minuten (lectuur)
1,299

Noot van de redactie: In het magazine ‘Een Hart voor de Costa Blanca’ dat uitgegeven wordt door Magic Reclame en vooral verkrijgbaar is in het zuiden van Alicante (in Noord-Alicante enkel in Hospital Clínica Benidorm) zag ik onlangs een reportage over deze golf club. De foto’s spraken mij zo aan dat ik hem ben gaan proberen en het was een bijzonder aangename ervaring. De golfclub ligt een beetje verscholen en de weg er naartoe is niet ideaal, maar eenmaal aangekomen is het precies een oase.

Adventure Golf

Zorgvuldig ontworpen en genesteld tussen palmbomen, struiken , watervallen, rivieren en rotsen kan u de minigolfbanen terugvinden. Een spel minigolf bij Greenlands is een leuke activiteit om te doen met de familie, vrienden of collega’s.

Adventure Golf is een mix tussen minigolf en longgolf, gespeeld op kunstgras met een putter en een bal. Een spel bevat 18 spectaculaire holes en duurt ongeveer één tot anderhalf uur om te spelen. De banen zijn geschikt voor diegenen die nog nooit een putter hebben vastgehouden, maar ook uitdagend genoeg voor diegenen die een full size baan spelen. Putters en golfballen zijn in de prijs inbegrepen, maar als u uw eigen favoriete putter heeft, mag u die gerust meebrengen. Dit is de perfecte plaats om uw putting techniek te oefenen! Het is aangeraden om met niet meer dan 6 spelers per team te spelen en spelers moeten ouder zijn dan 4 jaar.

De Pitch & Putt

Pitch & Putt is een amateursport die sterk lijkt op en afgeleid is van golf, waarbij de lengte van de hole tot 90 meter is. Het werd uitgevonden in Ierland in 1929 en ontwikkeld in de jaren 1940. De Greenlands Sport & Golf Club heeft een 9-holes par 3 oefenbaan voor beginners met holes die variëren in afstanden van 55 meter tot 125 meter. Een prachtig parcours, gemakkelijk begaanbaar en erg leuk om uw favoriete sport te beoefenen.

Spelen & Eten

Greenlands Sport & Golf Club biedt zijn klanten verschillende formules aan:

  • Adventure Golf : 10€ (voor kinderen tot 10 jaar : 7€)
  • Adventure Golf inclusief eten (keuze uit 15 schotels): 16€ (drank niet inbegrepen)
  • Adventure Golf inclusief eten en een lekkere cocktail: 21€

Praktische informatie

Adres is Partida La Rafaela 22, 03187 Los Montesinos

GPS: 38°02’51.1”N 0°44’54.6”W

Open van 10-22 uur

Website: www.greenlandsgolfclub.com

Telefoon: +34 673 434 443

Laad meer gerelateerde artikels
Laad meer artikels in Home
Reacties niet meer mogelijk

Controleer ook

Wandelen met VIW-Costa Blanca

Twintig dapperen togen naar de Vall de Gallinera voor de bloesemtocht van de kersenbloesem…