Inicio Home CIRCARTE weer van start

CIRCARTE weer van start

4 minuto leer
664

Het jaarlijkse festival CIRCARTE begint dit jaar op dinsdag 12 oktober met een optreden van Colectivo MUR uit Catalonië. Zij brengen ‘Tú a tú’ om 18 uur in het Teatro Principal in Alicante.

Op woensdag 13 oktober opent de expositie  “Consolidación de las Artes Circenses en Alicante”, in de expositiezaal Centro 14 en die blijft te bezoeken tot 29 oktober. Die avond om 20 uur in het Theater Arniches zien we ‘Larga Distancia’, een combinatie van circus, dans en theater door de Cia Sophia Acosta.

Op donderdag 14 oktober zien we de film ‘Los Clowns’ van Fellini om 19.30 uur in het theater Arniches. Maar eerst komt Guillem Fluixá om 18.30 uur in het Centro Cultural Felicidad Sánchez.

COL·LECTIU F.R.E.N.È.T.I.C. brengt SAVE THE TEMAZO op vrijdag 15 oktober om 17.30 uur op de Plaza de la Cruz in Alicante- Een overzicht van de muziek in andere werelddelen.

KOLEKTIVO KONIKA brengt LA PUNTA DE MI NARIZ, combinatie dans en theater op vrijdfag 15 oktober om 20.30 uur in Teatre Arniches, Av. Aguilera, 1, Alicante

AICRAG brengr DESEMPOLSANT, een reis in de tijd, op zaterdag 16 oktober om 18 uur in het CC Felicidad Sanchez, Avinguda de Alcalde Lorenzo Carbonell, 58, Alicante.

KOLEKTIVO KONIKA brengt LA PUNTA DE MI NARIZ op zaterdag 16 oktober om 19 uur in het Teatro Auditorio del Centro Social van Denia.

Carrer Calderón, 4, 03700 Dénia, Alicante

ENTRE NOUS brengt ENTRE NOUS op zondag 17 oktober om 13 uur op de Plaza José Carreras, in San Juan de Alicante.

CIRCOG brengt CONFORT op zondag 17 oktober om 17 uur in het Casa de Cultura van Mutxamel, C. Ramón y Cajal, s/n.

TROCOS LUCOS brengt TARTANA op zondag 17 oktober om 19.30 uur in het ADDA.

CREAT brengt TRANSICIONS op woensdag 20 oktober om 19 uur in de universiteit van Alicante.

LUCAS RUIZ brengt REC.ON(STRUCCIÓN), komische akrobaten, op donderdag 21 oktober om 17.30 uur in Las Cigarreras, calle San Carlos 78, Alicante.

LAS XL brengt DEGENERATE MUCHO op vrijdag 22 oktober in El Campello – Auditorio Pedro Vaello, Plaça de la Constitució, 4.

SPINISH CIRCO brengt PEUS DALT op zaterdag 23 oktober om 18 uur in El Campello – Auditorio Pedro Vaello, Plaça de la Constitució, 4.

SEON brengt INFINIT op zaterdag 23 oktober om 20 uur in

El Campello – Casa de Cultura, Plaza Constitución, 4.

LUCAS RUIZ brengt REC.ON(STRUCCIÓN) op zondag 24 oktober om 11.30 uur in Beniardá – Polideportivo. Beniardá ligt in de vallei van Guadalest.

Cargue Artículos Más Relacionados
Cargue Más En Home
Comentarios cerrados

Mira además

Internationale Museumdag

Ieder jaar op 18 mei viert men de Internationale Dag van het Museum. Dit jaar doen ook de …