Home Nieuws Nuttige informatie luchtvaartmaatschappijen

Nuttige informatie luchtvaartmaatschappijen

3 minuten (lectuur)
1,328

TUI
TUI Belgium heeft voorlopig alle vakanties en alle TUI fly vluchtengeannuleerdt.e.m. 10/05/2020. Is uw reis geannuleerd? Dan ontvangt u een voucher voor de betaalde reissom waarmee een vervangende reis op een later tijdstip geboekt kan worden. Onze medewerkers zullen in de eerste helft van april contact met u opnemen over de wijze waarop de voucher ter beschikking wordt gesteld. U hoeft hiervoor dus géén contact met hen op te nemen.
Meer informatie vindt u via de volgende link:  https://www.tui.be/nl/coronavirus#Tem

BRUSSELS AIRLINES
Brussels Airlines heeft voorlopig alle vluchten geannuleerd t.e.m. 15/05/2020.Indien je een Brussels Airlines ticket hebt (een ticketnummer beginnend met 082), bieden we je een kortingsbon aan van €50 per passagier voor het omboeken van jouw ticket op een later moment. Eens je deze voucher hebt aangevraagd, heb je tot 31 augustus 2020 de tijd om te herboeken naar een reisdatum die uiterlijk op 31 december 2020 start. Je kan je vlucht ook omboeken naar een reisdatum tussen 1 januari 2021 en 30 april 2021, maar dan wordt de korting niet toegepast.  
Meer informatie vindt u via de volgende link: https://www.brusselsairlines.com/nl-be/misc/AlertMessageDetail.aspx

RYANAIR
Als uw vlucht geannuleerd is, bent u per e-mail en SMS op de hoogte gebracht en hebt u de mogelijkheid gekregen om een terugbetaling aan te vragen, uw reis opnieuw te boeken of uw route te veranderen en gebruik te maken van redelijke ondersteuning indien van toepassing. Anders zal uw vlucht gewoon doorgaan.  Meer informatie vindt u via de volgende link: https://www.ryanair.com/content/dam/ryanair/help-centre-pdfs/ryanair-group-letters/RYANAIR%20GROUP%20LETTER%2024.03.2020.pdf

TRANSAVIA
Transavia heeft voorlopig alle vluchten naar Nederland geannuleerd t.e.m. 6/05/2020.Als je nu een ticket boekt na 6 mei, kan het zijn dat we je vlucht annuleren. In dat geval ontvang je hierover een e-mail. Je krijgt dan een voucher waarmee je later voor hetzelfde bedrag een nieuw ticket kunt boeken.  
Meer informatie vindt u op: https://www.transavia.com/nl-NL/update-coronavirus/

Laad meer gerelateerde artikels
  • Geen limiet in dorpen ALICANTE

    In dorpen met minder dan 5.000 inwoners mag iedereen sinds afgelopen weekend tussen zes uu…
  • Schoenenindustrie plant toekomst

    VINALOPÓ. De schoenenindustrie in Vinalopó heeft ernstig te lijden onder de lockdown in de…
  • 500 dieren met honger

    BENIDORM. De dierentuin Safari Aitana is gesloten vanwege de coronacrisis. Dat betekent da…
Laad meer artikels in Nieuws
Reacties niet meer mogelijk

Controleer ook

Geen limiet in dorpen ALICANTE

In dorpen met minder dan 5.000 inwoners mag iedereen sinds afgelopen weekend tussen zes uu…