Home Nieuws Peter Janssens mag je gerust een buitenbeentje noemen in de Spaanse zwembadbouwsector.

Peter Janssens mag je gerust een buitenbeentje noemen in de Spaanse zwembadbouwsector.

6 minuten (lectuur)
977
Peter Janssens

Hij denkt groot maar bouwt klein.“Als u een zwembad wenst bij de aankoop van uw vakantiewoning op de vastgoedmarkt in Spanje hangt daar vandaag een prijskaartje aan per/m².Mini zwembaden verschaffen u de perfecte oplossing zonder aan comfort en luxe in te boeten bovendien en passen ze in elke tuin of patio. Ze zijn een stuk goedkoper dan de traditionele zwembaden”, vertelt Peter, zaakvoerder van Cristal Blue.

Spanje was wereldnieuws.

In en rond de eeuwwisseling, in 2000,verliet hij België en emigreerde naar Spanje om te gaan werken in de bouw- en vastgoedmarkt. Een markt die destijds aan het boomen en in opmars was.Peter Janssens liet de heimwee niet aan zijn hart komen en bleef broeden op innovatieve manieren om zijn passie voor zwembaden te ontplooien.

Vijf jaar later en nu meer dan vijftien jaar geleden haalde hij onder invloed van zijn destijdse werkgever, een zéér ervaren en bekende Spaanse zwembadaannemer in Spanje, een oud Spaans collega binnen als nieuwe partner en is nu gespecialiseerd in zwembadverwarming.

Denk GROOT, bouw klein!

“Waar nu de percelen in Spanje steeds kleiner worden, wordt de vraag naar mini zwembaden steeds ook meer populairder en zwembaden zijn op heden een essentieel kenmerk van elke mediterraanse achtertuin”, vertelt hij, “en met verbeterde zwembadtechnologieën, modulair bouwen is daar één van, is de zwembadindustrie in Europa nog nooit zo druk geweest en daar willen we eigenlijk verder op gaan inspelen. “

Minimalistische mini zwembaden

Volgens Peter Janssens blijft het risico op lekkages en scheuren altijd groter bij een bouwproces uit beton, cement of steen dan bij één vervaardigd uit onverslijtbaar dikwandig polyestermateriaal.Dankzij een hoogwaardige speciale zwembad coating waarin deze mini zwembaden zijn afgewerkt (zonder naden of kieren in de vloeren of wanden) garandeert Cristal Blue met dit concept de perfecte oplossing voor de waterdichtheid van het hele zwembad. Hiermee zet hij zijn eigen handtekening  voor een geheel nieuw en eigen zwembadproduct.

Bovendien bieden deze mini zwembaden tal van belangrijkere voordelen ten opzichte van de traditionele zwembaden zoals: lagere energie-, onderhouds- en aanschafkosten.

De mini zwembaden die wij plaatsen zijn volledig handgemaakt en op bestelling d.w.z.de klant kiest met welke opties of accessoires het wordt aangeleverd, héél persoonlijk. De klant kan zelfs kiezen,uit een kleurenpakket, afmetingen, allemaal belangrijke troeven om de juiste harmonie tussen woning en zwembad te vervolledigen. De modellen kunnen eveneens toegepast worden voor opbouw.

Eindeloos zwemmen of chillen?

De speciaal handgemaakte mini zwembadenzijn in 2 varianten en 3 standaard afmetingen verkrijgbaar: 2.30 x 2.30 x 1m, 2.30 x 3 x 1m en 2.30 x 4 x 1m.

“De 2 varianten zijn ontworpen door Cristal Blue in samenwerking met de fabrikant. De mini zwembaden zijn gesofisticeerd en tegelijkertijd betaalbaar, zonder in te boeten aan comfort en stijl.”

Zo is er het populair Ibizamodel in Bohemien stijl waarbij geen verdere randafwerking noodzakelijk is zodat het bad hoger uitsteekt waardoor het minder diep hoeft te worden ingegraven en dat spaart weer een stuk in de portefeuille.Of het Swimmodel voor de sportievelingen onder ons en met een standaard afwerking meer geschikt om een border naar keuze op te plaatsen. Een veel toegepaste afwerking is een met steen of natuursteen volgens Peter.

Beide zijn uniek ogende handgemaakte concepten waarbij meerdere comfortabele opties en elementen kunnen worden toegevoegd; zit- of ligplaatsen, swim-stream, massage jets, zandfilter met glasparels, verwarming, led verlichting, isolatie-kit. De aanpassingen zijn onbeperkt!

Wenst u de ruimte van uw tuin, patio of terras te maximaliseren? Vraag dan een afspraak en een offerte op maat aan voor een volledig prijsoverzicht.

Website: www.cristalbluepoolservice.com

Laad meer gerelateerde artikels
Laad meer artikels in Nieuws
Reacties niet meer mogelijk

Controleer ook

6 en 8 december: nationale feestdagen

Dit jaar vallen twee nationale feestdagen op dagen die een lange brug kunnen betekenen, na…