Home Home VIER op zoek naar Vlamingen

VIER op zoek naar Vlamingen

2 minuten (lectuur)

Voor een nieuw tv-programma voor SBS Belgium (zenders VIER/VIJF/ZES) zijn ze op zoek naar Vlamingen die ervan dromen om België te verlaten en in het buitenland iets op te bouwen. Niet enkel mensen die een B&B openen zijn voor ons interessant maar ook een groep vrienden die gaat samenwonen, surfers die een surfschool of reiscafé willen openen, een gezin dat een (alpacaboerderij) willen openen, de Erasmusstudent of de ondernemer die eindelijk werk wil maken van z’n grote droom en z’n gezin mee verhuist naar de andere uithoek van de wereld, etc. …

We willen een respectvolle inkijk geven in het avontuur van àlle soorten mensen die voor een nieuw leven kiezen.

We willen graag het hele proces gedurende een langere tijd volgen (inclusief afscheid nemen, verhuis, eventuele verbouwingen, nieuwe woonplek en locals ontdekken, eventueel opening van de zaak, zoveel maanden later-terugblik, etc…) en de kijker een realistisch beeld geven van wat er allemaal komt kijken bij een definitieve verhuis naar het buitenland.

Dus belangrijk is dat de verhuizers nog niet vertrokken zijn en gepassioneerd met hun toekomstplannen bezig zijn. De bestemming maakt voor ons niet uit.

Wij willen dit op een stijlvolle manier vertalen in een serie die van ma-tem dond (in 4 afleveringen) uitgezonden wordt met telkens 1 verhaal per week.

Zijn er koppels/gezinnen/vrienden die dit jaar (of begin volgend jaar) de oversteek willen maken en hebt u interesse om hieraan mee te werken? Gelieve mij dan te contacteren op ryckaertd@gmail.com.

Laad meer gerelateerde artikels
  • Over de Sierra de Segaria langs de SL-CV-161

    De Sierra de Segaria is een bijzondere berg. Hij is niet zo hoog (maximum hoogte is 506 me…
  • Vissen vallen aan

    Een echtpaar uit Valladolid met een vijfjarig zoontje, zag hun vakantie vroegtijdig beëind…
  • Het mysterie van Elche

    We zijn in augustus en één van de culturele hoogtepunten van deze maand zijn de opvoeringe…
Laad meer artikels in Home
Reacties niet meer mogelijk

Controleer ook

Over de Sierra de Segaria langs de SL-CV-161

De Sierra de Segaria is een bijzondere berg. Hij is niet zo hoog (maximum hoogte is 506 me…