Home Nieuws Nieuws van de wandelgroep

Nieuws van de wandelgroep

2 minuten (lectuur)
312

De wandeling langs La Nucía en een bezoek aan de Beeldentuin bracht tien mensen op de been. Het was een rustige wandeling met een wegvergissing, maar we kwamen toch waar we moesten zijn. Een bezoek aan de tuin was een meevaller. Het uitgestrekte domein met niet alleen beelden maar ook een botanische tuin, was beslist een meevaller.

Maar omdat vele ondertussen naar België vlogen of reden en anderen dat gaan doen, om de kleinkinderen toch een Sinterklaas en een Kerstmis te gunnen, is de volgende wandeling half januari gepland.

Een selekte groepje trok maandag naar Castell d’Aixa. In het gezelschap van drie stevige dames begonnen we de tocht dwars door de bergketen. De wind was op bepaalde momenten wel een hinderpaal, maar de prachtige uitzichten maakten veel goed. Vanwege rukwinden zagen we er van af om de laatste top te bestijgen. Geen risico nemen. Toch bijna vijf uur onderweg.

Deze groep(je) voor heuvelwandelaars (we doen geen echte hoge bergen) zal de volgende tocht maken op zaterdag 3 december, vanuit het Parc del Patronat in Pedreguer langs de Font Coberta en Pla de l’Era. Niet zo lang maar wel heel mooi en hopelijk met minder wind. Bijeenkomst in het Parc del patronat om 10 uur. Zie kaartje.

Laad meer gerelateerde artikels
Laad meer artikels in Nieuws
Reacties niet meer mogelijk

Controleer ook

Wandelen met Vlamingen in de Wereld

De hevige wind schrikte vele wandelaars af voor de nochtans mooie tocht door de Marjal. Sl…