Home Cultuuragenda Opening VIW-bibliotheek in zicht

Opening VIW-bibliotheek in zicht

2 minuten (lectuur)
360

Achter de schermen is VIW Costa Blanca al een tijdje bezig met het oprichten van een bibliotheek met enkel nederlandstalige boeken. Dit stond al een tijdje heel hoog op onze bucketlist, maar nu is het bijna zover. We hopen ergens in januari van start te kunnen gaan, maar we zijn nog op zoek naar:

1. Vrijwilligers

We zijn op zoek naar mensen die wat vrije tijd hebben en een (paar) uurtje(s) per week of per maand de bibliotheek willen bemannen. Perfect zou zijn indien dit elke week kan, maar het kan gerust ook minder frequent. Als u ook maar enige interesse hebt, aarzel dan niet om ons te contacteren.

2. Sponsors

Zowel particulieren maar vooral bedrijven die dit een goed initiatief vinden en een financiële bijdrage willen geven zijn uiteraard welkom. Deze bibliotheek  kan elke steun goed gebruiken. Als compensatie krijgt u dan een vermelding op de website of kan u een publiciteit krijgen op de bibliotheekkaart.

3. Boeken

We beschikken reeds over een heel mooie collectie boeken, maar uiteraard zijn meer boeken nog altijd welkom. Hebt u thuis boeken staan en wenst u hen een tweede leven te geven, laat ons iets weten en we nemen contact met u op.

Binnenkort is de lijst met beschikbare boeken te raadplegen op de website van Vlamingen in de Wereld, maar hierover later meer.

Dus, indien u boeken liggen hebt die u niet meer nodig hebt of u bent vrijwilliger of u wenst een kleine bijdrage te doen, aarzel dan niet om contact op te nemen per mail via : ryckaertd@gmail.com

Alvast bedankt bij voorbaat!

Laad meer gerelateerde artikels
Laad meer artikels in Cultuuragenda
Reacties niet meer mogelijk

Controleer ook

Wandelen met Vlamingen in de Wereld

De hevige wind schrikte vele wandelaars af voor de nochtans mooie tocht door de Marjal. Sl…