Home Nieuws Wandelen met Vlamingen in de Wereld Costa Blanca

Wandelen met Vlamingen in de Wereld Costa Blanca

2 minuten (lectuur)
878

Op zaterdag 19 februari zouden we weer wandelen, maar ook deze keer hielpen onze offers aan de weergoden niet en diende de wandeling opgeschoven naar ZATERDAG 26 FEBRUARI.

Beste wandelvrienden,

Op zaterdag 19 februari gaan we weer wandelen, als het weer het ten minste toelaat, maar we brengen dagelijks offers aan de weergoden. Het wordt deze keer een natuurwandeling op de kaap van San Antonio in Jávea, zo goed als plat, maar met mooie uitzichten over de streek. We passeren het klooster van Santa Maria de los Ángeles, waar we de kapel kunnen bezoeken, de ruïne van de oude kazerne van de Guardia Civil en de oude windmolens.

We komen bijeen om 10.30 uur bij bar-restaurant Almanecer, waar we koffie kunnen drinken en eventueel reserveren om te blijven eten.

De enige moeilijkheid (?) is het pad onder de molens, ongeveer 100 meter lang maar normaal gezien vormt dit geen enkele hinderpaal.

Op bijgaande kaart ziet u waar het restaurant gelegen is.

Als u via de CV-736 van Denia naar Jávea rijdt, of omgekeerd, neemt u de afslag naar de Cabo San Antonio, de CV-7362 en na 500 meter ziet u het restaurant langs de rechterkant van de rijweg.

Voor meer info:

hugorenaerts1@gmail.com

Telefoon: 609 630 312

Laad meer gerelateerde artikels
Laad meer artikels in Nieuws
Reacties niet meer mogelijk

Controleer ook

Nederlands Vlaamse Vereniging Calpe bereikt de kaap van 500 leden !

Op de Happy Friday van 15 juli werd het 500e lid van de NVVC ingehuldigd. Geert van Imscho…